Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan szoktatok ismerkedni?
Ez nagyon rossz hozzáállás, és ezt te is tudod, ha nem változtatsz, akkor ugyanúgy maradsz a ganéban. Normális ember változtat, ha nem érzi magát jól. Próbálj nyitni a világ felé, mert az, hogy bezárkózol, kizárod a világot azt eredményezi, hogy a világ is kizár téged, aztán sírhatsz itt gyakorin. Tegyél valamit magad érdekében, vagy szimplán fogadd el, hogy egy gyenge jellem vagy, aki beletörődik a rosszba. Ha az utóbbit választod akkor meg ne rinyálj, mert attól nem lesz jobb, és még így névtelenül is lejáratod magad gyk-n(ami elég nagy achievement). Próbálkozz, nem egy embert ismerek aki szintén egy bezárkózott kocka volt(SŐT!, én is ilyen voltam), de volt egy céljuk -miszerint új, minőségi kapcsolatokat akarnak létesíteni(ez magába foglalja a barátnő szerzést is) - és sikerült nekik, mert időt/energiát fektettek bele.
Kérdezőnek is akarok válaszolni:
Ha itt az ismerkedés=társkeresés, akkor módszer -> én nem kifejezetten ismerkedni szoktam, alapjáraton mindenkivel csak barátkozni szoktam. Aztán, ha van egy leányzó, aki felkeltette az érdeklődésemet(ez is kb beszélgetések után szokott megtörténni) próbálom beszéltetni, megnevettetni, aztán a reakcióiból következtetve "haladok tovább". Szóval, ha nem nevet, kerüli a szemkontaktust vagy szimplán passzív akkor offolnám(feltételes, mert nagyon még nem volt ilyen). Aztán az ilyen randizós időszakban olyan helyre próbálom vinni, ahol még soha nem volt, vagy olyat csinálunk amit még nem csinált, hogy mindenféleképpen megmaradjon neki, mint emlék.
Másik kérdés: Alapvetően magányos farkasnak tűnhetek sok embernek(első bekezdéses kocka lét miatt gondolom) meg ambivertált is vagyok, ennek ellenére nagyon igénylem egy olyan személy jelenlétét az életemben aki támogat abban amit csinálok és szeret. Most pont nincs ilyen, elég nehéz időszak is ez most nekem, szomorú az egészben, hogy most nincs is időm ismerkedni. Talán jobb is így, hiszen időm se lenne lánnyal foglalkozni. Ennek ellenére nyitott szemekkel járkálgatok, de most elkerülnek azok a lányok, akik bejönnek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!