Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan szoktatok ismerkedni?
Amit a második írtMeg a harmadik meg a negyedik, teljesen igaz...
... Volt rám. Régen mindig én kerestem a lányok tarsasagat. Aztán valtoztattam a stilusomon. Nem olyan mostani "menő" Stílusra, bár az is megoldás, hanem egy kicsit retrosabban. Sznob (kicsit ilyen uzletiesebben kinéző cipő -nem lakk cipő) fekete farmernadrág, valami menő öv, valami fekete, rokkosabb póló, fekete, piros ing (bár itt az is jó ha csak ing van rajtad, de akkor az ku®va jól nézzen ki. És a haj... Próbálj ki egy csomó hajstilust és ami a legjobban illik hozzád...
Egyébként belsővel is simán lehet "hódítani" akármilyen hihetetlen is (ehhez természetesen kell ápoltság is) légy magabiztos. A hanglejtesed is legyen magabiztos. Meg akar százszor is lwirhatnam a "magabiztos" Szot, mert igazandibol szinte csak ez a lényeg, ez kihat a külső kisugarzasodra is
Ez amúgy nem 100%, mivel tök relatív h kinek mi tetszik. Kit mivel lehet elhódítani. De egy biztos. A magabiztosság. Az minden képpen legyen
Köszi az eddigi válaszokat!
5-ösnek külön köszönöm, hogy rám pazarolta az idejét, amíg megírta ezt a kisregényt :D
4-es! Jobb külsővel próbálkozni, mint sehogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!