Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? 🤔 Miert nincs már normális fiú? Miért mindenki az egyejszakas kalandokra megy?
Figyelt kérdés
18-21 éves korosztaly2018. okt. 25. 17:54
21/42 anonim válasza:
Luis, köszönöm és igen büszke is vagyok rá!:D
22/42 anonim válasza:
Tény ,hogy sokan arra mennek, de nem mindenki. Én inkább undorodom ettől a dologtól, és aki bepróbálkozik ezzel, hagyom a francba.. Nem értem mi a jó abban ha 2 ember akik egymás iránt nem éreznek semmit kölcsönösen kihasználják egymást..
23/42 anonim válasza:
Így van 22 :) Ezt ugatjuk mi itt. De van akinek esélytelen
24/42 anonim válasza:
Sajnos ere van igény mind a két oldalon ki akarják élni a fiatal korukat csak a szex számit, az emberi értékek és a romantikával meg nem foglalkoznak.
19/F
25/42 anonim válasza:
Ezaz 24. Erről beszélünk, de sajnos kevesen értik meg. :(
26/42 anonim válasza:
Lehet, hogy még félnek belemenni hosszútávon, addigis gyakorolnak, vagy valami. Amúgy lehet nemcsak még, hanem sose szeretnének komolyat meg elköteleződni; tényleg ezt a kötelezettséget; mert tényleg így addig meg kötetlenül lehet ilyesmiket bárkivel és változatosság talán
27/42 anonim válasza:
Nekem az a leg nagyobb bajom, lehet hogy hülyén hangzik, de én semmibe se lennék "második". Amúgy még mindíg 3-as vagyok :C
28/42 anonim válasza:
17 évesen öngyilkosnak lenni, mert jelenleg nincs barátnőd? 🤔 Hmmmmmmm... Hát jó. Ne értsd félre, bátyja, nekem egyenesen NEM LEHET barátnőm, tehát nekem full esélytelen tényleg, de mégis egy olyan 23-24 éves koromig bírom majd, ha nem jön közbe még valami nagy negatív esetleg. No, mindegy. A kérdésre válaszolva: ugyanazért, amiért normális lányok sincsenek.
29/42 anonim válasza:
#28 miért nem lehetne barátnőd?
És normális lányok igenis léteznek!:)
30/42 anonim válasza:
3-as vagyok, akinek szólt. #28 szerintem ez annyira nem lehetséges. Én tudom hogy bennem sok hiba van, és a mostani ribik közt az is nagy elvárás hogy NE legyen ribi. Olyan depis hülyét mint én meg úgy se találnék ha keresnék se, és úgy leszűkíteni a kört hogy olyat keresek akinek ennyi idősen még barátja se volt mint nekem barátnőm, szinte lehetetlen. (Igen, még egy ilyen másoknak apró dologba sem lennék második)
Gl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!