Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ronda vagyok? 19/l
Ja én is ebben a helyzetben vagyok, csak én tudom magamról, hogy nem nézek ki túl jól... 10/5
De nem érdekel, két csalódáson már túl vagyok... útolsó lány nem is volt szép és mégse jutottunk túl a randin.
Tindert is kiprobáltam, 100 like-ból 3-4 csaj összejött de velük nem történt semmi, simán lekoptattak. Én meg az életben többet nem fogok könyörögni senkinek, hogy nem akar e valamit.
Nagyok az elvárások az a baj... már én is lejebb vittem a mércét, de utazni nem fogok senkiért az 100%
Mindezek ellenére nem érdekel a világon semmi,csak elfogadtam, hogy ha egyedül halok meg akkor is mindent elfogok érni az életben és jól fogm érezni magam, jővőre el fogok utazni valahova messze, ha addigra se lesz senkim akkor egyedül... ez van nem érdekel.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!