Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek mi a fontosabb?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a fontosabb?

Figyelt kérdés
Ti inkább külsőre mentek egy srácnál, vagy belső tulajdonságok? Esetleg aki nem is tetszik elsőre de viszont belső tulajdonságok alapján mindenben tökéletes, akkor összejönnétek vele?
2018. okt. 12. 17:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
#10 Hány szép lányt ismersz,és hány szép lány van a világon? Kérlek az általánosításról szokj le,talán ezért nem jössz be "egy szép lánynak"se:P
2018. okt. 12. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Nézd őszintén szólva elsőre mindeki csak külsőre látja meg a srácot ha valakinek pont az ideálja megy oda beszélgetni mondjuk nem nulláról indul, de én személy szerint úgy vagyok vele ha egy átlagos srác akar beszélgetni és miután jobban kiismertem szimpatikus meg minden akkor lehet valami. Persze ha mondjuk egy számomra 10/4-es srác jönne oda akkor nyilván beszélgetnék vele is hiszen nem vagyiok bunkó de bármennyire is mondjuk a belső számít azért bizony valamennyi vonzalomnak kell lenni.
2018. okt. 12. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:

Most lehet lepontozni):

Nekem mind2 ugyan olyan fontos.

Csúnya belülről, de nagyon helyes, akkor nem jönnék össze vele.

De ha belülről maga a tökély, tenyerén hordoz, stb. de kívűlről olyan ronda, hogy egy bányászbéka elbújhat mellette, akkor sem jövök vele össze. Nem tudok akkor vonzódni hozzá, pedig a vonzalom az egyik alap pillér egy kapcsolatban. Érted a problémát.

Olyan opció még van, hogy bár nem olyan helyes kívűlről, de a belsője miatt szépnek látom, akkor jöhet.

Viszont nekem az átlagos fiúk jönnek be, szóval azért tényleg nem nagyok az elvárásaim, de aki azokat se tudja megugrani, az RIP.

2018. okt. 13. 00:10
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

1. A népszerűség. 2.A muszkli.

Ha tartósat akarnak akkor mindenféle képpen a népszerűt válasszák. Még,ha előtte le is fikázták.

2018. okt. 13. 14:03
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Az előző vagyok. Azért válasszák a népszerűt, mert imádnak dicsekedni.
2018. okt. 13. 14:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Nálam olyan 35% külső, 65% belső.

Külsőre sem annyira az a fontos, hogy tetszik-e az arca meg a testalkata, hanem a megjelenése.

ha előre nem tetszik, de a belső tökéletes, akkor mindenképpen.

2018. okt. 13. 16:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Külsőre inkább az számít, hogy szimpatikus legyen. Ez nem egyenlő azzal, hogy egy adonisz legyen, csak szimpatikus. Ha valaki elsőre ránézésre szimpi, meg ha nem is szép vagy vonzó, akkor szívesen megismerem és a személyiségébe képes vagyok beleszeretni. Ellenben lehet bármennyire tökéletes arcú, kigyúrt, akármi, ha nem szimpatikus akkor tök mindegy. Akkor a lelkét sem fogom tudni megkedvelni.

Szóval igen, fontos a külső. De korántsem abból a szempontból, amiről az itt károgó (valószínűleg szép lányok által visszautasított) fiúk beszélnek. Nem a "fullosság" a lényeg, hanem a szimpátia.

2018. okt. 14. 23:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Egész dekoratív vagyok elvileg, és ki a pasim? Egy duci szemüveges szőke srác, akit imádok egyszerűen, hihetetlenül jó érzés már csak a közelében lenni, amíg az exem rengeteget járt kondiba, és szépen kidolgozott teste volt. Nem szerettem őt jobban, akármilyen furcsa. Lehet lepontozni hogy biztosan hazudok.
2018. okt. 14. 23:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, az ápoltság nagyon fontos, meg hogy alapból is szimpatikus legyen.
2018. okt. 14. 23:23
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A külső megfog a belső megtart.

Nekem általában először külsőre tetszik meg egy fiú és aztán ha megismerem és ha a belsője is jó akkor valószínűleg már többet is fogok iránta érezni. Ha viszont belsőleg borzalmas akkor megpróbálom minél előbb elfelejteni.

De olyan is volt velem hogy külsőre teljesen átlagosnak láttam egy fiút, és a belső tulajdonságai alapján kezdett el tetszeni. Utána már a külsőjét is szépnek láttam.

2018. okt. 16. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!