Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a fontosabb?
Most lehet lepontozni):
Nekem mind2 ugyan olyan fontos.
Csúnya belülről, de nagyon helyes, akkor nem jönnék össze vele.
De ha belülről maga a tökély, tenyerén hordoz, stb. de kívűlről olyan ronda, hogy egy bányászbéka elbújhat mellette, akkor sem jövök vele össze. Nem tudok akkor vonzódni hozzá, pedig a vonzalom az egyik alap pillér egy kapcsolatban. Érted a problémát.
Olyan opció még van, hogy bár nem olyan helyes kívűlről, de a belsője miatt szépnek látom, akkor jöhet.
Viszont nekem az átlagos fiúk jönnek be, szóval azért tényleg nem nagyok az elvárásaim, de aki azokat se tudja megugrani, az RIP.
1. A népszerűség. 2.A muszkli.
Ha tartósat akarnak akkor mindenféle képpen a népszerűt válasszák. Még,ha előtte le is fikázták.
Nálam olyan 35% külső, 65% belső.
Külsőre sem annyira az a fontos, hogy tetszik-e az arca meg a testalkata, hanem a megjelenése.
ha előre nem tetszik, de a belső tökéletes, akkor mindenképpen.
Külsőre inkább az számít, hogy szimpatikus legyen. Ez nem egyenlő azzal, hogy egy adonisz legyen, csak szimpatikus. Ha valaki elsőre ránézésre szimpi, meg ha nem is szép vagy vonzó, akkor szívesen megismerem és a személyiségébe képes vagyok beleszeretni. Ellenben lehet bármennyire tökéletes arcú, kigyúrt, akármi, ha nem szimpatikus akkor tök mindegy. Akkor a lelkét sem fogom tudni megkedvelni.
Szóval igen, fontos a külső. De korántsem abból a szempontból, amiről az itt károgó (valószínűleg szép lányok által visszautasított) fiúk beszélnek. Nem a "fullosság" a lényeg, hanem a szimpátia.
A külső megfog a belső megtart.
Nekem általában először külsőre tetszik meg egy fiú és aztán ha megismerem és ha a belsője is jó akkor valószínűleg már többet is fogok iránta érezni. Ha viszont belsőleg borzalmas akkor megpróbálom minél előbb elfelejteni.
De olyan is volt velem hogy külsőre teljesen átlagosnak láttam egy fiút, és a belső tulajdonságai alapján kezdett el tetszeni. Utána már a külsőjét is szépnek láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!