Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké egyedül maradok? Mi lehet velem a baj?
17/L vagyok soha nem volt még barátom és nem is csókolóztam még senkivel. Nem érdeklődik irántam senki.
Normális testalkatú barna hajú és szemű lány vagyok. Nagyon sokan mondják,hogy szép vagyok és jó a stílusom.
Divatosan öltözködöm és mindig odafigyelek a külsőmre.
Kedves és segítőkész vagyok mindenkivel.Talán túlságosan is... Egy kicsit vissza húzódó vagyok, és nincs sok önbizalmam.
Ennyire vissza taszító lennék,hogy senkinek nem vagyok elég jó?
Talán a visszahúzódással van probléma. A gátlásokat fel kéne oldani valahogy. Ezekkel a tulajdonságokkal egy álom vagy nem beszélve a barna haj/szem kombinacióról. Engem pont ilyenekkel lehet levenni a lábamról
Esélyes vagy csak türelem. Nem kell elkapkodni semmit. 17 vagy ez nem a világvége. Jobb így hidd el mint tiniku*vának lenni aki csak arra kell. A pasi meg amúgyis türelemjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!