Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkor 2018ban hogy kell csajozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor 2018ban hogy kell csajozni?

Figyelt kérdés

Most utcán kérjem le hogy szia jól nézel ki, nem akarsz randizni? Vagy fakebookon írjak rá vagy kettő kombinációja vagy most általánosságban mi VAN?

Ja eléggé zöldfülű vagyok de szeretnék változást az életemben vsak nem tufom hogy kezdjek hozzá.

2018. okt. 1. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Jobban értékelnek, ha valóságban mész oda!

Ha ismeretlenül próbálsz irni neten keresztül, akkor elég kevés az esélye, hogy ismerkedne...

2018. okt. 1. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
9%
2018-ban már a lányok mennek oda pasizni,nagyon le vagy maradva...
2018. okt. 1. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy a Tinderen jobbra-balra húzogatod a lányokat, aztán meg matchelsz néhánnyal.
2018. okt. 1. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
32%
Kinézet az első, aztán jöhet a béjemwéj, persze nem baj, ha van ezen kívül is pénzed, meg vegyél fel ilyen beleszarok, laza, ki ha nem én stílust, oltogass be pár lúzert, mutasd, hogy te vagy a király a szemétdomb élén és már nem is kell olyanokkal foglalkoznod, mint az udvarlás hidd el nekem.
2018. okt. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!