Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért rak minden lány friendzo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rak minden lány friendzone-ba?

Figyelt kérdés

2018. szept. 30. 23:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy nem vonzod őket annyira; akár külsőleg nem talál elég jól kinézőnek, vagy csak van, aki nálad jobb,

Akár belsőleg nem illenek össze; tehát egy havernak el tudna képzelni, de arra, hogy együtt éljetek, meg még egyéb dolgokat is csináljatok együtt, arra már nem.

Akivel majd ez lesz a sorsotokban, az majd úgyis felfigyel rád, ne aggódj.

2018. okt. 2. 21:16
 12/17 A kérdező kommentje:

21:02

Nagyon tetszik amit írtál. Egyetértek veled, szerintem sem kell bunkónak lenni. Viszont ha egy lány csak a barátjának tekint, míg neked bejön, az tud azért fájdalmas is lenni😅

2018. okt. 3. 21:15
 13/17 anonim válasza:
100%
Szerintem ez attól is függ, hogy milyen körülmények között ismerkedtek meg, vagy esetleg mióta ismeritek egymást. Személyes tapasztalatomból kiindulva vannak akiket kb pisis korod óta ismersz és akkor nagyon nehéz a lánynak másképp tekinteni rád, mert nállam is volt, hogy kiderült h nagyon rég bejövök annak a srácnak akit születésem óta ismerek és nem tudok rá báty/öccs szerepét betöltő fiún kívül tekinteni rá. Ne csügedj nem lehet soha tudni, hogy egy lánynál mi a "nyerő" de a normális fiúknak úgyis lesz valakijük szóval kitartást!
2018. okt. 20. 18:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanezzel küzdök.

Nem vagyok az a hú de jóképű, inkább középszerű, de annál jószívűbb, megértőbb ès inteligens srác. Sok csaj mondja, egy főnyeremény vagyok...mégis marad a barát-zóna.

Egyszer megkérdeztem egyiktől. Egy átlagos vagy "csúnyácskább" molett lánynak nem kellek (átlag ott próbálkozom) de a tipikusan "model" csajoknak bejövök de mint barát lehetek semmi több.

Az indok egyszerű volt. Mivel tényleg "főnyeremény" vagyok félő ha valami miatt tönkre menne a kapcsolat oda lenne a barátság. (Szerintem hülyeség de ez van)

2018. okt. 20. 20:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Túl aranyos vagy és nem vagy határozott; ők meg pl ilyen nagyhangú "alfahímet" szeretnének, aki körül van rajongva; egy védelmezőt, akivel mások előtt még villoghat is;

Vagy nem egyezik túl sokban, tehát túl kevésben egyezik a személyiségetek;

Vagy nem talál szépnek, vonzónak, helyesnek, vagy akár elég intelligensnek saját magához

Vagy esetleg pl a stílusod nem tetszik neki; pl van egy irányzat, amit általánosan követsz; pl mindig fel van nyalva a haja, van mindig ilyen jóó "darkos", stb

Lehet, hogy pl nem is látnak benned férfit, lehetséges, hogy férfiatlan vagy számukra.(ezen ne akadj ki, csak a lehetséges opciók között megemlítettem; szeretek mindenkit, nem bántásból)

Vagy csak egyszerűen nem tudnának elképzelni téged magukkal együtt.

2018. okt. 20. 20:59
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
*vagy pl nemtom, most divatból úgy hallottam,hogy az alacsonyabb lányok is kifejezetten a magasabb fiúkra hajtanak. Mert most van egy ilyen aktuális " 'menő' szemlélet"; egy ilyen trend.
2018. okt. 20. 21:00
 17/17 anonim ***** válasza:
57%
Utolsóval egyetértek. A 155cm lányok szóba se állnak olyanokkal akik nincs 190cm v felette. Tapasztalat.
2018. okt. 20. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!