Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen az amikor valakinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az amikor valakinek kamu profilja van egy társkeresőn?

Figyelt kérdés
Honnan lehet meglátni azt egy fotón vagy bármi más jelből ha valaki más van rajta és csak szórakozik?
2018. szept. 16. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A kép minôségén, meg ha pl látod a képen a pasit/csajt, és van valami angolos beütése a kinézetén vagy valami nem stimmel vele. Én így buktattam egyszer le valakit, mert láttam rajta, hogy tuti nem magyar az illető.
2018. szept. 17. 04:04
 2/5 anonim ***** válasza:

kép alapján vannak feltűnő kamu prolfilok de leginkább beszélgetés közben derül ki a dolog, nem akar képet küldeni magàrol, belezavarodik a történetekbe stb

badoon egybk elég egyszerű mert írja , ha valaki már igazolta a személyazonosságát , többinél nem tudom, hogy van e ilyen

2018. szept. 17. 09:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, értem)

Azért kérdezem mert szépen ráírtam néhány szimpatikusabb lányra és nem írtak vissza, sőt minden ok nélkül tiltott három úgy hogy rá se néztem de nem is érdelelnének. Már arra is gondoltam hogy hasonlítok valakire aki szórakozott ezekkel mert amúgy nem vagyok rossz képű srác hogy a képemre se lehet ránézni.

2018. szept. 17. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként a randik.hu-ról van szó.
2018. szept. 17. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Hat tesó én is jártam már így,de szerintem engem igazi csajok tiltottak le,nem írtak vissza...😂😂😂Amúgy kinézetre ezek a tipikus egy képes profilok.A képét ha lemented,és google képkeresőzöl egyet,akkor simán kiderül hogy igazi-e a profil...
2018. dec. 28. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!