Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A molett lányoknak miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timitusjakcsaktimi kérdése:

A molett lányoknak miért nehezebb a pártalálás?

Figyelt kérdés
Igen gondodlom mert molettek de én már teszek ellene csak jo lenne megosztani az örömöm a bánatom egy olyan személyel aki szeret . De ez mindig nehezen ment mert még egyszerüen egy kapcsolatom sem volt:(

2018. szept. 12. 14:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen a moletteknek szerintem is nehezebb de ha pl külföldön élnél nagyobb esélyed lenne párt találni mert ott jobban elfogadottabb a molettebb testalak mint itt magyarországon, én is így vagyok ezzel mint te hogy nem találok senkim, nekem se volt kapcsolatom sad... de vékony se szeretnék lenni majd találsz te is meg én is valakit aki elfogad minket

16l

2020. máj. 18. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!