Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Hogyan viszonyultok ahoz, ha egy srác híres?
Figyelt kérdés
Inkább taszító abból a szempontból, hogy általa te is a figyelemközpontba kerülhetsz, és mindig midnenki arról akar tudni, hogy éppen mit csináltok? Vagy hol lehetne olyan lányokat találni, akiket ez nem zavar?Csak az az egy lehetőség van ,hogy szintén híres barátnőt szerezzek? (nem véletlenül vannak a hírességeknek híresség párjaik) De én normál lányt szeretnék ,akinek nem sázllt el az agya... Köszönöm a válaszokat! :) (hozzátenném ,nem youtubestar vagy isntaΠcsáról bezsélek ,hanem valódi ,érdemi hírnév)17/F2018. szept. 9. 22:39
1/11 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
Valódi, érdemi hírnév alatt meg miről beszélsz? Esetleg ha közölné egy kutatásod eredményét egy angol szaklap....
2/11 anonim válasza:
Na én kíváncsi vagyok rád.
17/L
3/11 anonim válasza:
Amíg normális, és engem szeret, na meg persze nem száll el magától, addig kit érdekel, hogy híres-e? Szerintem nem ez a fontos egy párkapcsolatban.
4/11 anonim válasza:
Hát ezzel a helyesírással el tudom képzelni, hogy mekkora sztár lehetsz.
5/11 anonim válasza:
Várj, kitalálom! Adtál egy interjút a híreknek?
6/11 anonim válasza:
Amikor instán kapsz 10 likeot
7/11 anonim válasza:
Elég sokszor tetted már fel ezt a kérdést.
Írd már meg egyszer ha annyira híres vagy. hogy miben? Kíváncsi lennék rá.
8/11 anonim válasza:
Most már kíváncsi vagyok,miben vagy híres :D leírod neked priviben? Egyébként lány vagyok szóval majd a kérdést is megválaszolom :D
9/11 anonim válasza:
Nem hinném hogy zavarna engem,az a fontos hogy szeressd az adott lányt.
10/11 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy híres vagy sem; ha esetleg "rajongok" érte, akkor nem feltétlenül tudnám elképzelni, hogy együtt legyek vele. Én nem szeretnék híres lenni, ha úgy alakulna, akkor biztos, hogy meg lehetne oldani. Sokan titokban tudják tartani a magánéletüket. De ha kitudódna, akkor meg nem foglalkoznék másokkal, csak az számít, hogy szeressük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!