Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sok új lány van suliban is, koliban is én is elég jó pasinak tartom már magam (elég vesztes, önbizalomhiányos voltam eddig) de egyszerűen nem tudom hogyan kellene kezdeményezni.

Nem vagyok túl beszédes,nem az ő társaságukban vagyok, kicsit még mindig stréber típus vagyok (ez már nem fog változni)

2018. szept. 9. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdetben csak szemezgess lányokkal vagy egy lánnyal aki nagyon bejön. Aztán majd rámosolyoghatsz egy idő után. Ha visszamosolyog az már egy jó jel. Utánna ha elmentek egymás mellett köszönhetsz is neki. Ha visszaköszön az szuper. Aztán egyszer csak sikerül valamit mondanod neki
2018. szept. 9. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
Ha nincs jó külsőd vagy sok pénzed, ne reménykedj sikerben.
2018. szept. 9. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Mik ezek a tanacsok te jo eg...

Menj es ismerkedj veluk ok is csak emberek, oda mesz es dumalsz amirol epp lehet, ha van akivel megkedvelitek egymast akkor ugy is tudni fogod hogyan kezdemenyezz tobbet

2018. szept. 9. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak menj oda egyhez és beszélgess velük. Nincs ebbe semmi nagy cucc, csak légy önmagad és minden szuper lesz :)

16/L

2018. szept. 9. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
És miről beszéljek?
2018. szept. 10. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!