Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud jó társkereső oldalt ahol 18 éven aluliak is vannak?
Egy olyan társkereső oldalt keresek ahol úgy velem egyidősek vannak (17 vagyok)
Tindert már próbáltam csak valamiért letiltottak🤷♀️
Valami más esetleg ahol próbálkozhatnék?
17/L
Nem bántásból, csak kíváncsiságból:
17 éves lányként egészen biztos vagy abban, hogy társkeresőn akarsz ismerkedni? Ez ennyire elterjedt dolog már? Ha valaki idősebb még ott is gagyi mikor arra hivatkoznak, hogy "nincs idő/lehetőség" stb, stb, stb... 17 évesen nem akarod inkább megadni magadnak az esélyt, hogy valahogy normálisan összehozzon valakivel az élet? Szeretet/ kapcsolatigény érthető, csak ezt a netes erőltetést furcsállom.
Arról nem is beszélve, hogy még ha létezik is ilyen oldal, te ott számtalan veszélynek lennél kitéve...
Ez nekem félelmetes.
Az előzőnek.
Sajnos nem nagyon van lehetőségem rá hogy olyan helyekre járjak ahol lehetne normális fiúkkal is ismerkedni.
Szerintem nincs semmi baj a társkeresőkkel ha nem egy ilyen igénytelen "badoo" és társaira regisztrálsz.
A Tinder jó volt,megismerkedtem egy fiúval akivel még hónapokig beszélgettünk de nem lett belőle semmi.
Csak sajnos a Tinderről töröltek és nem tudok újra regisztrálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!