Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire lenne ez negativum számotokra?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy lányt aki nagyon megtetszett, de nem mentem oda mert haverokkal voltam, ő is barátnőjével (gondolom). Van egy közös ismerősünk, aki megadta a lány nevét, de csak facebook-on van lehetőségem megtalálni. Lányok, ti ismerkednétek/ismerkedtek facebook-on?
Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a facebook-on ismerkedős dologgal, de lehet csak én vagyok ezzel igy.
2018. szept. 2. 23:02
1/3 anonim válasza:
Kicsit tényleg fura,de ha nem a tipikus "szia mizu?" kérdéssel indítasz és bejössz a másik félnek is akkor semmi akadálya a netes ismerkedésnek.
2/3 anonim válasza:
Nem fura engem egy rakat srác akar felszedni facebookon (nem értem mert az után nem mernek hozzám szólni XD) semmi baj nincs a netes ismeredéssel
3/3 anonim válasza:
Szerintem nincs baj a Facebookos ismerkedéssel. Ha valaki tényleg tetszik az embernek sokkalkönnyebb először úgy beszélgetni vele hogy nem vagytok egymás közelében. Ha jobban kijöttök akkor már jobb ötlet személyesen találkozni. (Én a Facebookon beszéltem először a barátommal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!