Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatok rosszul?
Őszintén, szerintem akkor még egyikőtök sem találkozott azzal a valakivel, aki nem csak barátként tekint rátok. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, mert én is a ti korotokban vagyok, de várnunk kell:D Tudom, h most olyan, mintha értelmetlen lenne várni, mert hát úgyse jön senki, pedig már akartok, mert úgy érzitek készen álltok. Oh, dehogynem, jönni fog ő. Csak, h egy példát mondjak, a nővérem most 23 éves és a jelenlegi kapcsolata a legkomolyabb, talán össze is házasodnak. Szval tényleg csak nincs egyszerűen most úgymond 'senki' a közeletekben, akivel talán lehet valami.
Egyébként az ezzel járó önbizalomhiányt kérlek kerüljétek el, semmi jó nem keletkezik abból, h nem csak, h nincs senki, aki 'úgy' szeret téged, még magadst sem szereted eléggé. Közhelyesen hangzik, megértem, de először magadat kell szeretned, és ne félj attól, h most nincs senki:) mert lesz.
Egyébként pedig talán picit félve írom, de esetleg az interneten ismerkedhettek. Na nem azt mondom, h az elsővel jöjjetek össze és házasság :DD Azért nyilván tudjátok a veszélyeket is, suliban egyfolytában hajtogatják a rosszul sikerült ismerkedéseket, és persze jogosan. Na, de, h ne legyen ennyire hosszú a válaszom, utoljára még sok sikert azért:) Biztos lesz valaki az életetekben. (Kicsit sem nyálas szövegek, tudom:D) Azért köszönöm a figyelmet:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!