Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van akinek bejönnek a nagyon kövér lányok?
Ha egy lány 164 centihez közel 80 kiló, az mindenkinek kiábrándítóan sok ismerkedéskor, vagy van akinek tetszik?
Az a baj, hogy amúgy is kövér voltam, de most nyáron teljesen elszaladt velem a ló, és nagyon meghíztam.
17/L
Tudom,hogy ez hihetetlen, de egy jó személyiséggel nem számít. Legalábbis vannak olyan srácok mint én akiknek nem. Főleg meg ha szép arcod van akkor végképp :)
Amúgy kép nélkül nem lehet megmondani teljesen, lehet nem is vagy olyan kövér. 21/F
Nekem bejönnek a kövér lányok, a NAGYON kövérek is ('rekord' idáig 150kg - vagyis a legnagyobb, akivel ágyba bújtam :D), viszont Te nem hangzol annak. 164/80 az inkább egy kicsit duci, molett kategória. Azért szívesen megnéznélek férfi szemmel, és ha csinos vagy, megismernélek :)
Üdv,
26/F
E betűvel kezdődik a neved? :)
Szerintem annak, aki beléd szeret azért, amilyen vagy, nem ez fog számítani.
Szia!
Nekem a kedvencem a kicsit ducibb, molettebb alkat. Te szerintem pont ebbe a kategoriaba tartozol, ugyhogy igen, valoszinuleg tetszene az alkakod. De ahogyan az elottem valaszolok is mondtak, kep nelkul nem lehet megmondani
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!