Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Probléma lehet esetleg az számotokra, ha egy fiú magas?
Figyelt kérdés
2méter magas vagyok és attól tartok ,hogy csókolozásnál, ölelésnél stb... Az problémát jelenthet ,hogy ilyen magas vagyok. Nekem nem probléma viszont nem tudom ,hogy ti lányok hogy álltok ehhez a dologhoz. Válaszokat előre is köszönöm! :) 17/F2018. aug. 9. 09:37
2/11 anonim válasza:
Háát én csak 160cm vagyok...😅 de nem hiszem,hogy ez probléma lenne.
3/11 anonim válasza:
Mivel én is magas vagyok ezért egyáltalán nem gond😅
4/11 anonim válasza:
Sok lányt nem zavar. Mondjuk szerintem érdemesebb olyan lányoknál próbálkoznod,akik magasabbak az átlagnál, tuti megörülnek neked:D
5/11 anonim válasza:
Csókolóztam már 160 centi magas lánnyal, nem volt problémás. Én is 2méteres vagyok. Annyi, hogy mostmár inkább a magasabb lányokra pályázok, csak kényelmesebb.
6/11 anonim válasza:
Barátnőmnek volt egyszer egy két méteres párja, ő meg alig volt 155. Vicces látvány volt, de megoldottak mindent.
7/11 anonim válasza:
Dehogy.
Ez önmagában bőven elég, hogy nedvesedjenek.
8/11 anonim válasza:
Ha vekony vagy hozza,bejovos.
35/N
9/11 anonim válasza:
Én 178cm vagyok szóval szerintem sem probléma😊 17/L
10/11 anonim válasza:
Manapság egy férfi.... ha magasabb,ő a jobb,férfiasabb...ez egyre jobban számít...mert ő a nagy magas cukifiu aki 50kilo vasaggyal. Nemszamit az se,ha egy bot, de 2meter magas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!