Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan ember van még rajtam kívül, aki így érzi?
Hány éves vagy? El fog múlni idővel.
Lány vagyok, de én is sokáig azt éreztem, hogy sose leszek képes arra, hogy egy fiú előtt felvállaljam, ha tetszik nekem, de elmúlt olyan 17 évs koromra 😅 (20L)
17 éves vagyok. 2 éve volt az első barátnőm. Azóta nem volt több, mert mindig, mikor kellene tenni is valamit annak érdekében, hogy barátnőt szerezzek, inkább nekifogok valami másnak.
Én így vagyok "ezzel". :)
lassan eret vágok magamon a soha nem lesz barátnőm kérdéseken , nézz körbe elmúlt napon csak minimum 5 ilyen kérdés jött. Az értelmes és ténylegesen olyan kérdés amikor valakinek lehet és kellene segíteni meg elsiklik ember felette.
Vagy személyiségzavarral küzdesz vagy még te magad sem gondolod komolyan ordas ellentétek . Nagyon jó társ lennék - soha nem leszek olyan összeszedett. Nézz tükörbe és gondolkodj el mit akarsz az élettől és tegyél érte. Egy nő elmondjam mit gondolhat egy nő kb ?
Itt a srác nem olyan ronda , de nincsenek barátai. Biztos magányos de azért szóba állok vele hátha nem olyan gáz. Nyomatod neki a hasonló béna dumát aztán csodálkozol menekül amerre lát vagy azt mondja legyünk csak barátok.
Te összejönnél hasonlóan gázos csajjal aki minden nap az erét akarná felvágni és közben azzal jönne de amúgy vonzó vagyok meg alkalmas egy párkapcsolatra .
Szimplán szürke vagy lépj ki kissé a komfortzónádból már is látod negyed annyira nem olyan minden mint ahogy azt elképzeled.
Most, hogy ezt kiadtam magamból válaszolva a kérdésre ha eddig nem jöttél volna rá sok ilyen ember van.
Kezdeném azzal, hogy nincs tökéletes ember, soha nem volt, nem is lesz. Akit annak vélünk, az vagy hazudik, vagy nem ismerjük eléggé.
Ahogy leszűröm, magaddal különösebb problémád nincs, inkább attól tartasz, másnak nem felelnél meg. A gátlások leküzdhetőek. Először is gondolkozz el, mik azok, mitől félsz, és az okuk valóban reális-e. Mert ha olyanok, mint az, hogy nem vagy tökéletes, akkor ideje lenne felülkerekedni rajtuk. :D Arról meg jobb leszokni, hogy más fejével akarsz gondolkodni. Majd ha lesz egy barátnőd, és netán ő azt mondja hülye vagy, akkor érdemes elgondolkodni. De olyanon kár rágódni, ami még meg sem történt, és fogalmad sincs, mi lesz.
Már csak azért is ideje lenne belevágnod és keríteni valami csajt, mert akkor reálisabban látnád, hogy milyen tényleges(!) problémák vannak veled. Lehet elsőre nem leszel együtt valakivel évekig, de legalább megpróbálod, tanulsz belőle. Minden tapasztalattal egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy jól működő, stabil kapcsolatot tudj valakivel kialakítani.
Én meg azért nem vagyok képes párkapcsolatra, mert nem bízok meg senkiben. Mikor legjobb barátom rájött, hogy benne se, mondta, hogy nekem ez a vesztem, a bizalmatlanság.
De nincs mit tenni, ezt nem én befolyásolom. Annyian átvertek, hogy max alkalmi kapcsolatba mennék bele, az még oké, ott nincsen semmi elvárás, szabály.
Most is nyomul rám egy csaj, akinek van barátja. Remek. Mindenki előtt rámmászik, stb. És akkor higgyem el, hogy nem csak valami átverés, meg hogy nem csak röhögni akarnak rajtam.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!