Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai csajok?
Azzal kezdeném az idegbeteg szitkozódós válaszok elkerülése végett hogy nem általánosítok, tisztában vagyok vele hogy léteznek kivételek. (Bár hozzátenném hogy elkeserítően kevés). És azzal is hogy a mai fiúk/férfiak legtöbbje sem különb.
Na szóval, nemtudom hogy ezt csak én tapasztalom e, meg ismerőseim, vagy ez mindenhol így van, de a mai tini és a húszas éveik elején járó lányok egyszerűen annyira "semmilyenek" igaz hogy a legtöbbjük külsőre nagyon szép, de belül tökre nincs semmi, nem érdekli őket semmi, csak a telefon, meg az hogy minden téren megfeleljenek a többségi trendeknek és kész.
Még csak beszélgetni sem nagyon lehet velük mert ha bármi komolyabb témát felhozol vagy a képedbe röhögnek vagy unottan ismételgetik hogy "Aham" "Uhum" "Jaja".
És akkor a soknál (bár ez inkább a tinikre jellemző) előfroduló hatalmasnak arcot, flegmaságot, bunkóságot még nem is említettem, vagyis mostmár igen, de mindegy is, ezt a részét szerintem felesleges taglalni, mind tudjuk milyen egy "tiniribizli" :D
Egyénként meg: Hol találhatnám meg vagy hogyan "vonzhatnám be" a nem ilyen lányokat?
Na álljon meg a menet!
A szépség relatív, az hogy nekem mi a szép azt sem te sem a többi válaszoló nem tudja.
Szóval be lehet fejezni azt hogy egy idióta felszínes parasztnak állítotok be!
Képtelenek vagytok értelmezni a kérdésem, ilyen egyszerű.
A továbbiakban az ilyen és ehhez hasonló válaszokra nem reagálok!
a jó borhoz, sajthoz is idő kell :P
24/N
Én szerintem is semmi gond sincs a megítéléseddel ,manapság a fiatalok tényleg ilyenek (bár mit is beszélek ,amikor én is csak most leszek 16) ,és sajnálatos módon egyre jobban ilyenek lesznek :/
Ha tudok ajánlani valamit az az hogy ne ad fel mivel biztos eljön majd az igazi :)
Szval hajrá ^^
15l
LOL szerintem csak nem jössz be nekik ezért nem is akarnak semmi érdekeset mutatni magukból.
Amúgy átérzem rengeteg gyönyörű lány van,de mind ugyanúgy néz ki :$ (tapadós trikó,magasszárú pi**anadrág ,hosszú egyenes haj,vagy fonott így nyáron)és ha kimegyek egy sima bő nadrágban meg pólóban, göndör felkontyolt hajjal én vagyok a különc XD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!