Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék barátnőt szerezni?
Én lány vagyok, de szerintem az Instagram a tuti. A Tindert meg ilyesmit hagyd, ott nagyon kevés esély van rá, hogy lesz egy hosszú kapcsolatod. Ha nincs instád csinálj egy profilt, rakj fel magadról egy olyan képet amin őszinte mosolyod van és látszódnak a szép (?) fogaid, és kövess be lányokat,akik tetszenek képek alapján és lehetőleg ékezettel írnak (amit a kommentekben megnézhetsz lol), és írj rájuk egy "sziaa"-val, próba cseresznye, csak ne azt mondd hogy "jaj de unatkozok és szeretnék valakivel beszélni", és hagyd a csúnya beszédet mert kiábrándító :D.
Aztán ha rendesek válaszolnak, próbálj meg bókolni nekik egy kicsit, és ne lájkolgasd a régi képeiket.
Remélem segítettem ezzel az elég részletes válasszal, és remélem használod majd, sok sikert!😄
# 5 Én facebookon rá írtam lányokra, de nem lett belőle semmi.
Már csak 1 db képem van fent facebookon, mert minek legyen ha nem jön be a lányoknak, csak a roma fiuk kellenek nekik, akik dro..nak, verik a lányokat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!