Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Sajnos ezek a problémák állnak fenn: Nem ismerek lányokat és nem vagyok bulikba elengedve. Nem vagyok egy rossz személyiséggel rendelkező srác csak egyéb okokból így alakult a helyzet.

2018. júl. 25. 23:22
 1/7 anonim válasza:
Találj valami szabadidőd tevékenységet, sportot, ahol találkozhatsz emberekkel, sok sikert!
2018. júl. 25. 23:24
 2/7 PussyCrusher2005 ***** válasza:
Facebook instagramm tinder stb. De ha szerencses vagy itt gyakorikerdeseken is megtalahatod eleted szerelmet.
2018. júl. 26. 02:24
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Add fel ezt a célt és vegyél egy kutyát, különben egyedül halsz meg
2018. júl. 26. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy hogy ennyire szeretnél már egy barátnőt? Szerintem nem kell nagyon kergetni a dolgot. De ha nagyon szeretnél valakit akkor társkereső vagy csak simán keress valami hobbit esetleg járj el haverokkal nappal a belvárosba gondolom azt azért megengedik neked.
2018. júl. 26. 16:12
 5/7 anonim válasza:

Én lány vagyok, de szerintem az Instagram a tuti. A Tindert meg ilyesmit hagyd, ott nagyon kevés esély van rá, hogy lesz egy hosszú kapcsolatod. Ha nincs instád csinálj egy profilt, rakj fel magadról egy olyan képet amin őszinte mosolyod van és látszódnak a szép (?) fogaid, és kövess be lányokat,akik tetszenek képek alapján és lehetőleg ékezettel írnak (amit a kommentekben megnézhetsz lol), és írj rájuk egy "sziaa"-val, próba cseresznye, csak ne azt mondd hogy "jaj de unatkozok és szeretnék valakivel beszélni", és hagyd a csúnya beszédet mert kiábrándító :D.

Aztán ha rendesek válaszolnak, próbálj meg bókolni nekik egy kicsit, és ne lájkolgasd a régi képeiket.

Remélem segítettem ezzel az elég részletes válasszal, és remélem használod majd, sok sikert!😄

2018. júl. 27. 12:54
 6/7 anonim válasza:

# 5 Én facebookon rá írtam lányokra, de nem lett belőle semmi.

Már csak 1 db képem van fent facebookon, mert minek legyen ha nem jön be a lányoknak, csak a roma fiuk kellenek nekik, akik dro..nak, verik a lányokat stb.

2018. júl. 27. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
A tindert nem ajánlom! Egy csomó lány akit ismerek csak viccből vannak fent, és a fiúkon röhögnek!
2020. márc. 20. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!