Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nálatok, mennyire számít egy lány alakja?
Figyelt kérdés
Nem vagyok hajszálvékony, és sosem volt senkim. Itt lesz a probléma?
18/L
2018. júl. 25. 19:43
1/8 anonim válasza:
Én a vékony lányokat szeretem de nálam csak az a lényeg hogy ne legyen elhizva.
2/8 anonim válasza:
Én ugyanúgy vagyok, mint az egyes.
3/8 anonim válasza:
Igy nem lehet megmondoni, hogy eze a probléma
Mennyire vagy kövér?
4/8 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem
2018. júl. 25. 20:05
5/8 anonim válasza:
Eléggé számít, de nem mindegy hogy olyan "kövér" hogy van mit rajta fogni, mert husis, vagy elhízott. Előbbit imádom.
6/8 anonim válasza:
Tényleg nem mindegy, hogy mennyi feleslegről beszélsz. Ha van rajtad +5 kiló, az még elmegy, de afelett már tényleg meglátszik az emberen, ha túlsúlyos.
7/8 $$$$$ válasza:
Hát . Nekem azok a lányok jónnek be akiken van mit fogni 😊 . De nem a túl dagik... De ezt így most nem tudom elmondani hogy hany kg felseleg nem zavar még. Csak ha latom az illetöt. De ha nem túl sok van rajtad akkor nekem meg jobban tetszenel mint a nagyon vekony lanyok...
18/F
8/8 anonim válasza:
Számít, de mindenki mást preferál. Nekem pl annyi a fontos, hogy ne legyen vékony a lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!