Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy srác túl izmos?
Figyelt kérdés
65-6 kg vagyok elég izmos nem tudom tudok-e küldeni képet,de egy lány azt mondta rám túl izmos.( Nyilván konditerembe járok már több mint 1 éve .) Most akkor mi a baj velem?2018. júl. 25. 01:18
11/14 anonim válasza:
Majdnem 180 magas vagy és 65 kg..Túl izmos tuti nem lehetsz,esetleg kivan formázva az izomzatod vagy ki szálkásítva..Tuttommal egy átlag test magasság 170-175cm a kg pedig kb 70.De te ha úgy nézzük a 180cm hez 65 kiló kevés... minimum 10 kg-ot felkellene szedned ahhoz hogy úgymond még izmosabbnak nézzèl ki.. (65kg+10kg=75kg a 178 cm hez akkor lennél izmos.. F
13/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon előnyös az "ilyen" külső, mert a mai "fiúk" rosszabbak mint egy anorexiás lány!
A hajukról és az öltözködési stílusukról már ne is beszéljünk!
Szerintük az, ha valaki úgy néz ki, mint egy b... az menő és bejön a mai lányoknak!
(Amúgy a mai lányokra is lenne egy pár "kedves" szavam)
14/14 anonim válasza:
Tökéletes a tested. Esztétikusan, ízlésesen izmos. Nem az a köteges izmú izompacsirta vagy, hanem egy szépen kidolgozott felsőtestű, sportos, jó alakú srác. Az igaz, hogy ilyen gyönyörű mellkashoz izmos combok és fejlett vádlik illenek, tehát azokat is hozzá kell alakítani a felsőtesthez. De ha ezek is megvannak, akkor király vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!