Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy pasizzak be?

Figyelt kérdés
Hamarosan 18 éves leszek és még soha nem volt barátom! Elég visszahúzódó vagyok, nehezen barátkozok, barátnőm sincs sok, általában a családommal járok el mindenhova. Nem sminkelek és nem is nagyon szeretnék, bulizni nem járok, de szerintem nem nézek ki rosszul, göndör hajam van, szemüveges vagyok, viszont nagyon magas. Nagyon!:D már kb. senki nem hiszi el hogy nem volt még senkim, pedig szeretnék, csak nem tudom hogy. Szerintetek? Lehet hogy kicsit régimódi vagyok de szerintem nem a lányoknak kéne kezdeményezni, bár a mai világba...

2018. júl. 24. 00:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ! Ugyanolyan magas vagy mint én! :D 16/F
2018. júl. 24. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kb velem is ugyanez van bar én szeretek sminkelni és pár centivel alacsonyabb vagyok nálad. Szerintem ne add fel, össze fog majd jönni egyszer a megfelelő fiúval :)

2018. júl. 24. 19:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ és a tanácsokat:) Mindenkitől elnézést kérek, aki azt hitte, hogy itt szeretnék ismerkedni, mert nem, csak tanácsért írtam ki a kérdést.

Nem stresszelnék rá, csak a tesóm minden nap többször elmondja, hogy be kéne már pasiznom:/

Hobbim nincs túl sok, a nyelveket szeretem, meg utazni és kb ennyiben ki is merült:D Sportolni se szoktam, néha tornázok, több évig úsztam "hobbiból" mert kellett, de nem szerettem, és nem vagyok egy sportos alkat.

2018. júl. 24. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!