Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pasizzak be?
Szerintem ha ennyire magas vagy és esetleg vékony is, próbálj meg modellkedni, mert az sok önbizalmat ad és ott megismerkedhetsz magas fiúkkal is.
Egyébként amíg nem barátkozol korodbeliekkel, nem jársz el velük szórakozni (nem pont discóba, hanem csak úgy inni valamit, moziba vagy bármi egyéb program) addig nem is lesz senkid! Ha a szüleiddel jársz el, nem fog téged leszólítani egy pasi sem! Próbálj meg nyitni az emberek felé, barátkozni! És akkor találsz majd pasit is! De otthon ülve ez nehéz! A smink meg, hidd el, nem azon múlik!
Köszönöm mindenkinek!
186 cm :( :D
Van pár magasabb ismerősöm, de nem tetszenek, meg az a "problémám", hogy ha esetleg találnék egy magasabb pasit, milyenek lennének a gyerekeink?:'D
A modellkedést pedig már többen mondták, igen, vékony vagyok, legutóbb talán el is fogadtam volna, csak az se annyira nekem való. Egyébként aki legutóbb tetszett, nemrég lett barátnője:)
Végre nem egy törpilla *-*
Én 190cm vagyok.
Ha gondolod írj... ;)
(18/f)
Kezdj el neten beszélgetni pasikkal hogy gyakorlatot, magabiztosságot szerezz. Akár itt is lehet.
Csinálj egy kamuprofilt és sose mutasd meg az arcod, így bátran belemehetsz "durvább" dolgokba is, mint a szex chat, és akkor a való életben is könnyebben levetkőzöd a gátlásaid.
Szerintem kezdj el magaddal foglalkozni, megismerni önmagad, "jóban lenni" önmagaddal..Ne az legyen a cél, hogy pasit szerezz hanem, hogy te kilépj a komfortzónádból, kezdj el élni és szerezz egy egészséges önbizalmat, önismeretet. Ha ez megvan, hidd el a fiúk is észre fogják venni.
Sok önsegítő könyv van, vagy a klasszikus Allan and Barbara Pease könyvek, Férfiak a Marsról Nők a Vénuszról jöttek stb.
Egyébként a sminkelés sokat tud dobni a külsődön és az önbizalmadon, nem a vakolatnyi, hanem a leheletnyi ami épp annyira szépít, hogy természetesen szép maradjál (bőrhibák, kiemelni a tónusokat, dúsabb ajkak, nőiesebb megjelenés stb.).
Kezdd el megtalálni a stílusodat, én 16 évesen kezdtem el foglalkozni a divattal és a külsőmmel úgy igazán, teljesen más ember lettem (nem cicababa, hanem egy lány akinek kezd önbizalma és saját stílusa lenni és többen kezdenek érdeklődni felőle). Lehet mondani, hogy "Nem számít", "Nem ez a fontos" de a valóságban ez is számít és mint mondtam az önbizalmadnak is.
Keress valami hobbit, amit élvezel és ami te vagy, lehet ez főzés, vegán vagy valamilyen egészséges életmód, naplóírás (rengeteget segít, tapasztalat), zene (sosem késő!), sport...a sport is rengeteg mindenre tanít, kitartásra, erőfeszítésre, ha csapatsport akkor, hogy hogyan kell csapatban lenni és ki vagy te a csapatban...Mivel magas vagy akár kosarazhatnál is (mielőtt jönnél a "nincs labdaérzékemmel" ez gyakran csak egy rossz berögződés általános iskolai rossz tapasztalatokból, senki nem születik úgy, hogy egyből zsákoljon).
Attól még, hogy régimódi vagy, néha a lányok is kezdeményezhetnek, nincsenek kőbe írt szabályok mint régen, általában nálam is fiúk kezdeményeznek, de volt már olyan, hogy én és már egy 1,5 éve tartó párkapcsolat lett belőle. :)
A bulizás kérdésben nem tudok segíteni, nem mindenkinek valók a bulik attól függetlenül ha nem "élsz" egy kicsit valószínűleg 20-30 év múlva erősen bánni fogod. Általában gimiben szokták elkezdeni a bulizást, de sokan csak főiskolán/egyetemen (nem tudom szeretnél-e tovább tanulni), de ha igen akkor az egyetem jó gyakorlóterep a tapasztalatlanoknak is. Nem azt mondom, hogy az a jó ha minden héten bulizol és jól be..aszol, mert nyilván nem, de jó alkalom arra, hogy elengedd magad, nyitottabb legyél (a legtöbb házi buliban a társaság fele ismeretlen, ők nem tudják, hogy te zárkózót vagy vagy bármilyen, teljesen tiszta lappal indulsz a szemükben, ilyenkor kell kis bátorsággal odamenni hozzájuk), táncolj egyet és ismerkedj másokkal.
És a legfontosabb: ne görcsölj rá, hogy neked mindenképp pasi kell. Sokan vannak akik későn esnek túl az első szerelmen, de az első szerelem akkor is első szerelem, ne rohanj az első srác karjába aki kicsit érdeklődik felőled, csak hogy legyen már pasid. Nem attól leszel boldog, hogy van barátod, persze jó dolog a szerelem és tényleg csodálatos, de a fontosabb és egyben első lépés a párkapcsolat felé az, hogy TE boldog legyél.
Szia! Tökre hasonlóak vagyunk csak én 10 centivel kisebb vagyok és nekem se volt még barátom.
És ne izgulj biztos lesz egy magas fiú !:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!