Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szobában a 21 éves fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szobában a 21 éves fiú testveremmel?

Figyelt kérdés
Borzasztó rossz érzés, egyáltalán nincsen semmi privát szferam, emiatt barátot sem akarok, nyilván vagyom már rá, de nem akarom idehozni úgy, hogy együtt leszünk a testveremmel. Szüleim jelenleg nem állnak úgy anyagilag, hogy egyik napról a másikra felepitsenek egy szobát, pedig ez lenne minden álmom, ha egy saját szobam lenne. Mindezek mellett a tesom késő estig szamitogepezik (éjjel 2-3 oraig) és aludni is képtelenség tőle, egyáltalán nem veszi figyelembe azt, hogy nem egyedül van a szobában. Most szeretnék elmenni dolgozni, hogy szerezzek valamennyi pénzt, és tudjam segíteni a szüleim anyagilag, igaz, ez édes kevés lesz ahhoz, hogy építsenek egy uj szobát, vagy inkább hagyjam ezt az egészet es varjak a csodára? Arra is gondoltam, hogy betoltom a 18-at és elkoltozok (17 éves vagyok) bár szerintem ez a bátyám dolga lenne, de egyszerűen besokalltam már, leírni nem tudom milyen rossz. Szüleim is rosszul érzik magukat ez miatt, de sajnos nem tudnak csinálni semmit. Már most elkoteleztem magam, hogy ha lesz gyerekem, 100000% hogy mindegyiknek külön szobája lesz, mert nem akarom, hogy olyan gyerek- és kamaszkoruk legyen, mint amilyen az enyém.
2018. júl. 23. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
szerintem várj és iskola után elköltözhetsz. az addig összegyűjtött pénzed jó kiindulási alap lesz. felesleges új szobára gyűjteni, mire elkészül, úgyis pár év eltelik.
2018. júl. 23. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
jelentkezz főiskolára / egyetemre, és néhány ismerősöddel, akik ugyanezt teszik vegyetek ki közösen albérletet. Ott az a szokás, hogy mindenkinek külön szobája van, a lakbért pedig összedobják melóból. Ez első lépésnek nem rossz
2018. júl. 23. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

"jelentkezz főiskolára / egyetemre, és néhány ismerősöddel, akik ugyanezt teszik vegyetek ki közösen albérletet. Ott az a szokás, hogy mindenkinek külön szobája van, a lakbért pedig összedobják melóból. Ez első lépésnek nem rossz"

Hát már bocs, de jó nagy b@romságot írtál.

Sok koelszban és albérletben laktam már, és a szüleim évtizedeken át adtak ki ingatlanokat albérletbe főiskolásoknak, úgyhogy tudom miről beszélek: egyáltalán nem jellemző az, hogy mindenkinek saját szobája van. Főleg a mai albérlet-árak mellett, amikor egy szoba 80 ezerbe kerül Pesten. Melyik diáknak van erre pénze?

A diák dolga a tanulás, nem pedig az, hogy éjjel nappal gürizzen a megélhetésért. Normális helyen nincs is ilyen lehetőség, mert be kell járni a suliba, büfészakot meg tök felesleges elvégezni.

Akinek telik ilyesmire, annak meg vesznek a szülei lakást, vagy kibérelnek neki egy teljes kecót. ismétlem a SZÜLEI.

2018. júl. 23. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem hiszem, hogy ez a kellemetlenség teljes mértékben gátat kellene hogy szabjon annak a vágyadnak, hogy legyen egy barátod. Akkor esetleg legyetek nála és ne nálad. Ha valaki szeret téged ezt a helyzetet teljesen megérti, feltéve ha értelmi képessége nem tér el az átlagtól negatív irányba. Ha idősebb leszel és esetleg tovább tanulsz egyetemen/főiskolán akkor meg elmész koleszba.
2018. júl. 23. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarom hogy a gyerekeknek olyan kamaszkoruk legyen mint amilyen az enyém"

Hmm... Tényleg sajnállak... Szörnyű kamaszkorod lehet. Másnak olyan kellemes kamaszkora van,hogy vegig kell néznie ahogy a szülők tönkreteszik egymást, bántják egymást és nem veszik figyelembe a gyerekeik lelki világát, érzéseit, gondolatait es konkretan semmit. De tenyleg... Szörnyű kamaszkorod lehet ezzel az egetrengető problémával.

2018. júl. 24. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:
21 évesen az lenne a dolga, hogy elköltözzön? Hol élsz te? Ráadásul nehogy azt hidd, hogy neki öröm veled egy szobában lenni.
2018. júl. 24. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Elég szar helyzetben vagy, akkor...

Menj koliba!

2018. júl. 25. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!