Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tetszik egy fiú ahol diákmunkán vagyok!
Egy strandon vagyok diákmunkán és van egy úszómester fiú aki nagyon tetszik,ő is szerintem diákmunkán lehet.Mindig látom amikor jön munkába és ott megy el mellettem szinte.Nem tudom,hogy köszönjek-e neki vagy az cikki lenne mert még nem is beszéltünk csak mert másik "munkatársam" aki fiú ő köszönt neki és ő sem ismeri meg ilyenek csak ő úgye fiú és neki nem cikki,ha köszön neki nekem meg szeririntem az lenne.Nem tudom,hogy oda mennyek-e hozzá beszélni elég szégyenlős vagyok ilyen téren.Vagy mit csináljak,hogy észre vegyen?
16/l
Szerintem legyél bátor és köszönj neki! Egy köszönésből baj még nem lehet :) meg tudod bátraké a szerencse :)
16l
"csak ő úgye fiú és neki nem cikki"
Ahha, nem így van. Attól hogy te lány vagy nyugodtan ráköszönhetsz.
Amikor meg látod hogy megy munkába akkor köszönj neki. Vagy kiabálj utána hogy várjon meg.
Ha meg munkába látod akkor menj oda hozzá beszélgetni nyugodtan, nem esz meg.
Ha félsz köszönni neki, akkor tedd azt amit a filmekben 😂
"véletlenül" menj neki csak egy kicsit és onnan már elkezdhetsz mentegetőzni, és bemutatkozási, beszélgetni.
Sok sikert! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!