Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Imádom a fiús lányokat, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a fiús lányokat, de sose találok?

Figyelt kérdés

Szeretem amikor fiúsan öltözködnek, viselkednek, de nagyon ritkán találkozok ilyenekkel. Esetleg tanács, hogy hol tudok ilyen lányokal ismerkedni?

17/f

2018. júl. 10. 20:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Akkor segítsetek, hogy ne legyen 0%-os a válaszom omg
2018. júl. 12. 02:06
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Hát pedig vannak. Én sme vagyok az a tipikusan csajos csaj.😅😂
2018. júl. 13. 18:29
 13/17 anonim válasza:
17/lány . Én sokat sportolok focizok igazoltan imádom a bö és fiu cuccokat hordani edzés után és itthon is és fiu barátaim vannak :D és sokkal jobban szeretek tornacipőben lenni mint magassarkuban . És igen szerintem fius vagyok :D de bármikor tudok és öltözködöm ugy mint egy jo kislány , néha még szoknyát is hordok :) szóval ha fius csajokat kersel keress sport közelében .
2018. aug. 2. 16:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem olyan régen láttam itt egy kérdést, egy nagyon fiús lány kérdezte, hogy a fiúk tudnak-e vonzódni egy ilyen lányhoz. Mindenki lehurrogta, hogy nem tudnák nőként kezelni, stb...

Szerintem próbáld meg megkeresni :)

2018. aug. 2. 18:48
 15/17 anonim ***** válasza:
14-es, asszem én voltam az. xDDD
2018. aug. 3. 11:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Am 8-as válaszoló vagyok. :D
2018. aug. 3. 11:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt egy ilyen kerdes

De nagyon nem voltak oda az emberek

“Fujj rovidhaj, nem vok homo” és társai

Szerencsétlen csaj meg nem csinált semmit xd tok ártatlan kerdes volt

2019. jan. 15. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!