Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy végre legyen valakim?
Vagy csak épp te nem veszed észre akit érdekelsz...
Elvégre válaszolni nem válaszolsz hiába írtam -.-
Szia Andras vagyok 41 eves es szingli. Szeretem a fiatal la...akarom irni a fiatal halakat. Picik es jol usznak. Anyammal elek egy 20nm kis lakasban a Hős utcában. Szeretem az allatokat, cicakat kutyakat. Remelem tudnank beszelni! :D
(Vicc)
Amugy nem kell sietettni a dolgot en is sietettem aztan csak pofara estem 3x. Szoval add magad es jarj el baratnokkel szorakozni. Akinek bejossz az ugy is odamegy, ha meg szegyenlos akkor te is elmehetst hozza, csak az ugy kicsit gaz a fiunak. Hajra!
Hát nemtudom döntsétek el😊
168cm magas vagyok normál testalkatom van.a hajam az barna és hosszú, a szemem barna és kicsit olyan mint az őzikéknek😂
A bőröm alapjáraton nem hófehér hanem inkább barnás.
Divatosan öltözködöm és mindig azt mondják hogy nagyon jó stílusom van.
Nemtudom ez számít e de mindig azt mondják,hogy milyen szép és fotogén vagyok,egyszer még az egyik tanárom os azt mondta( bár szerintem ez hülyeség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!