Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan talaljak magamnak lanyt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan talaljak magamnak lanyt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Par honap mulva betoltom a 17-et. 12 eves korom ota erdeklodom lanyok utan. Jobban, mint fiuk utan. Nem teregettem ki eddig "orszag-vilag" ele, hogy biszexualis vagyok, a lanyok is tetszenek. Sot.. Meg jobban is, mint a fiuk. Lany baratnore vagyom mar regota. Viszont mar ket kapcsolatom volt, mindketto 1 evig tartott, fiukkal. De mar a masodiknal ereztem, ami mar komolyabb kapcsolat volt, hogy en egy lany baratnore vagyom. Csak sajnos nem talalkoztam eddig egy olyan lannyal sem, aki hozzam hasonlo lenne. Nyilvan igy, hogy nem tudjak rolam, lehet aki ilyen, mint en, csak ezert nem mer probalkozni.. Es en sem merek senkinel, mert nem tudom rola, hogy milyen.:( az elmult hetekben, honapokban elkezdtem "ismerkedni", beszelgetni lanyokkal. De eleg eretlenek, valaki mar egybol a szexualis reszbe vag bele. En egy normalis lanyt szeretnek, aki fokozatosan haladna. Ismerkedes.. Aztan vagy kialakulna valami, vagy nem. Eleg koran ero tipus vagyok, a felfogasom se gyerekes. Nem kalandot szeretnek, csak egy rendes lanyt. Mi tevo legyek? Csak fiuk probalkoznak nalam. Szorakozohelyekre nem igazan jarok. Gimiben, ahova jarok tudtommal nincs egy leszbikus vagy biszexualis lany sem.

2018. jún. 11. 17:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Velem is ez van :S 16/l
2018. jún. 27. 23:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Azta vannak itt zegiek is :'D Hát nekem is írhat aki zala megyei :)21l/l
2018. júl. 20. 08:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Vannak hat. Csak nagy a titkolozas, mint az en helyzetemben😄
2018. júl. 20. 13:31
 14/19 anonim válasza:
Ugyan ez a problema en biszex vagyok voltam mar fiuval is lannyal is budapesti vagyok nekem is lehet irni 17/L
2018. júl. 22. 19:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Leginkább türelem kell hozzá. Legyél nyitott ,barátságos és ismerkedő. Sosem tudhatod,lehet akár a gimidben is akad ilyen lány csak nem hirdeti. Szerintem ,ha valakivel ismerkedsz egy idő után nyugodtan bevallhatsz annyit,hogy szerinted a lányok milyen szépek vagy nem állna tőled távol,hogy lánnyal is legyél aztán majd meglátod a másik reakcióját és tudni fogod:) Sok Sikert!
2018. aug. 12. 11:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom😊 probalkozok:)
2018. aug. 12. 19:53
 17/19 anonim válasza:

Én is szívesen ismerkedem barátkozom.

29/L

2018. szept. 5. 10:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Én ugyan Zalaegerszeg mellett lakom ,de nekem sincs nagy esélyem :l 22l/bi
2018. okt. 1. 08:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Ugyan ez vagyok en is :D

Szegedi vagyok

16/L/L

:D

2018. okt. 1. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!