Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen szerepet játszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szerepet játszik egy 15-21 éves lánynak a párkeresésben, az adott srác anyagi háttere? 20F

Figyelt kérdés
Itt most csak lányok válaszára lennék, kíváncsi és feltételezzük az adott srácot 20 évesnek. Most az anyagi háttérnél itt nagyban azt értem, hogy a szüleinek mennyi pénze van, mennyire módos családból származik, milyen alapelvárások elé helyeztek ti lányok egy ilyen fiút anyagilag. Mivel az én meglátásom alapján önmagamon azt tapasztalom és más barátaim ismerőseim alapján is ezt a következtetést tudom levonni, hogy egy fiú lehet akármennyire tehetséges, szorgalmas stb... ilyen korban még saját vagyona nem lesz, mert ilyenkor vagy abban a helyzetben van az illető, hogy nemrég integrálódott be a munkásrétegbe és megpróbálom a társadalmi ranglétrán felfelé mászni, vagy még csak szimplán egyetemen van és nincs lehetősége arra, hogy saját pénzből autót, házat stb.., illetve a barátnőjének luxus dolgokat és utazásokat finanszírozzon. Szerintetek nem ez az ésszerű következtetést egy ilyen idős srácról? Illetve olvastam ebben a témában már válaszokat és mindig barátságos és őszinte válaszokat adnak a lányok arról, hogy ez nem fontos csak az a lényeg, hogy legyen a srác céltudatos magabiztos és később állja meg a helyét a világban. De tudom, hogy vannak olyan lányok akik nem hasonlóképp gondolkodnak, most az egészséges gondolkodású lányokhoz még az is kérdésem lenne, hogy ti ha beleképzelitek magatokat az olyan lányokba, akiknek ez igen is fontos sőt nélkülözhetetlen, akkor ők ezt mire alapozzák ezt az elvárást? Köszönöm előre válaszaitokat!

2018. jún. 11. 01:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A legkevésbé sem érdekel a pénzed, sokkal inkább tetszik egy nem annyira jóképű, de valamiben tehetséges (tőlem lehet művész, vagy szakács, de hadd legyen valami, amiben jobb nálam, amiért felnézhetek rá, ami miatt különlegesnek látom), mint egy sekélyes műmájer, aki szuperjól néz ki. Soha nem mondtam olyat, hogy fontos nekem a pénz, az fontos, hogy valamiben jó legyen (amivel általában jön a siker és a jó fizetés is, de ez mindegy). Neked pl. bármennyi pénzed lehet, szóba se állnék veled élőben, lényegében lekrvztál, illetve kritikán aluli a szövegértésed.
2018. jún. 12. 22:32
 12/14 anonim válasza:

Kedves kérdező: mint láthatod, két fajta nő van a világon. A pénzéhes puncik (mint az a közgazdász hölgyike, aki itt veszekszik) és a normális nők, akiket nem a pénz tesz boldoggá. Inkább éljek átlagos életet (luxustól menteset), minthogy boldogtalan legyek a párkapcsolatomban, viszont a kívülállóknak el tudjam dicsekedni, hogy ma vettem egy rucit 1 000 €-ért.

A gazdag hölgyikének: Egyet értek azzal a válasszal, hogy fogalmad sincs, hogyan működik a szerelem. Neked ha megtetszik egy srác, beszélgettek, elhív randizni, beleszeretsz, majd kiderül, hogy te pénzesebb vagy, akkor lepattintod? Gratulálok, a "jó iskoláid" után sem vagy értelmes!

2018. jún. 13. 09:36
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó, tudsz olvasni? Kb, százszor leírtam, hogy nem érdekel senki hülye pénze, egy nálam sokkal gazdagabbé sem, elég az, amit megkeresek magamnak. Azt is leírtam, hogy az intelligenciája érdekel, mert egy olyan sötéttel, mint te vagy, semmilyen közös témám nem lenne. VAgy mások hogy működnek? Szerelem első látásra, másnap esküvő? Lehet, hogy megtetszik, de aztán beszélgetek vele, és kiderül, hogy egy tanulatlan bunkó, zéró életcéllal, aki elvan a közmunkás fizetésével, akkor igen, lepattintom, mert mégis mit csináljak vele? Miről beszélgessünk? Politikáról, arab tavaszról, elektromos autókról, űrkutatásokról de még szép festményekről se tudok beszélgetni vele. Vagy komolyan el kéne mennem minden hülyével, aki kívülről megtetszik, nem számít, hogy semmi közös nincs bennünk? Ahhoz, hogy valakibe beleszeressek, meg kell ismernem, és kell, hogy legyen közös érdeklődési kör. Minél több. És hozzám hasonlókkal sokkal inkább találkozom egyetemeken.
2018. jún. 13. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem az 1. válasz a legjobb. Kétségtelen, hogy a kapcsolatok elején kell a kémia mert másként össze se jön semmi. Azonban ha elmúlik a lángolás akkor jönnek az apró gondok és részletek amiről írt a válaszában az "1"
2018. jún. 15. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!