Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne barátnőm, ha egy 20 kilós tumor van az arcom jobboldalán?
már nem azért de én inkább a 20kilós tumorral foglalkoznék nem a csajokkal..
nem kéne műteni vagy valami??
bár eléggé hihetetlen a dolog
Ez nem akadály. Ezt nem közhelyes kétszínű r**bancoskodásból mondom, hanem tapasztalatból, a barátomnak balesete volt mielőtt megismertem, a testének viszonylag nagy része teljesen megégett, és ugye az ilyen komoly égési sérülések sosem tűnnek el... Az arcának is az egyik oldala megégett, szóval azt gondolta, hogy sosem lesz senkije. Én nem vagyok egy szent, vagy valami fúú de extra lány, akit annyira ne érdekelne a külső, előtte csupa testileg teljesen rendben lévő sráccal randiztam, mégis amikor megismertem a barátomat, elöszőr megijesztett a látványa, de aztán hamar megfogott benne valami, az asszimetrikusságában, vagy nem is tudom, de ahogy megismertem, beleszerettem a lelkébe, már nem számított, hanem pont a ,,torzulásától'' lett különleges és ezáltal vonzó számomra. Most már el sem tudnék képzelni nála számomra vonzóbb srácot. Sokszor kapja, hogy ,,milyen jóképű voltál'', én meg nézek, hogy hogy nem látják, hogy most még fantasztikusabb :D
Hidd el, hogy tényleg nem vagyok különb mint a többi lány, sok olyan rohangál a világban aki hasonlóan lesz veled, mint én a pasimmal, nem olyan nagy ördöngősség, vannak akik rögtön a kinézetükkel hódítanak, és vannak akiket meg kell ismerni, és megszépülnek, de ez önkénytelen, ezért bárkivel megeshet, hogy valaki olyan is megtetszik neki akiről elsőre nem hitte volna, nem csak a jótékonykodó szentlelkű lányoknak...
Csak ne veszítsd el az önbizalmad, mert úgy sokkal nehezebb lesz, a kisugárzás ilyen helyzetben az átlagnál is többet számít.
Nyilván a két helyzet nem ugyanaz, de azért értetted remélem, hogy mit akartam átadni...
Vetesd le.
Mondjuk még mindig jobban nezhetsz ki, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!