Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ha eddig nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tpanna00 kérdése:

Szerintetek ha eddig nem találtam senkit ezek után se fogok? 18/L

Figyelt kérdés
Még soha nem volt pasim és félek, hogy kifutok az időből mert már több barátnőmnek is van pasija. Lány iskolába járok (alig vannak fiúk) ezért suliban nem tudok ismerkedni. A lányokkal néha eljárunk bulizni de egy pasi se néz meg, vagyis én úgy vettem észre de ami biztos, hogy senki se próbálkozik meg velem ismerkedni. Soha nem jött még oda hozzám egy fiú sem. Nem tudom mi a baj velem, nem vagyok csúnya szemüveges vagyok annyi de több barátnőm is, és ők találtak párt. Szerintem soha nem lesz már senkim. Pedig én teszek is érte eljárok meg sokat utazok is de semmi. Kezdeményezni meg nem akarok főleg egy teljesen idegennek mert azt fogja hinni egy nyomulós p*csa vagyok. Segítsetek, mit tegyek hogy végre találjak egy fiút?

2018. jún. 3. 18:18
1 2
 11/14 $$$$$ ***** válasza:
En is nahyon szeretnek baratnőt. Csak megpróbálok nem törödni vele. Mert ha csak azzal foglalkozol hogy mikor lesz már valakid akkor az nem jó... Ezert is probalok nem foglalkozni vele. Pedig szinte mindennel jobban szeretnem hogy legyen baratnőm 😅 ...
2018. jún. 4. 17:55
 12/14 anonim válasza:

Szerintem semennyire nem problémás. Nekem sem volt még rendes kapcsolatom (eddig egy volt kb. 2 hónapig... megcsalt). Nem kell elsietni a dolgokat. Ha erőlteted akkor abból nem lesz semmi jó. Egyszer biztos találsz majd valaki kedveset ^^

18/F

2018. jún. 4. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Hun lakol e te janyy?
2018. jún. 4. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Abból tényleg semmi jó nem származik ha erőlteted esetlegesen, vagy ha állandóan ezen kattogsz :/ Kínkeserves idők voltak míg nem tanultam meg 'kezelni' ezt. Elfogadtam.. mindenkinek eljön az ideje. Élem életemet, ha úgy alakul akkor meg ismerkedem. De direktbe nem feszülök rá. A helyzet majd úgyis adja magát. Meglátod, lesz majd valaki :)
2018. jún. 5. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!