Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem talaltam meg senkit?
17-et toltom februarban, de meg nem volt egy partnerem sem. Barati korben mar a tobbseg kapcsolatban van, sokat kerdezik is tolem (anyum is), hogy nekem miert nincs meg senkim, esetleg leszbikus vagyok-e. Nem erzem azt, hogy nekem 16 es fel evesen mar muszaj lenne kapcsolatban lennem. Tetszenek fiuk, szoval nem ez a gond, egyszeruen meg fiu barataim sincsenek. Nem tudnam elkepzelni, hogy egyszer jon egy kedves, aranyos, szimpatikus fiu aki szeretne velem jarni. Velem van a baj?
16/l
Nem veled van a baj.;)
Én is 16 vagyok, lassan 17. Mégsem volt még sosem barátom/udvarlóm (pedig nem vagyok ronda:D).
Én mindig azt mondom, hogy majd olyan 6 év múlva. :D
Csak meg nem ertel meg egy parkapcsolatra, meg nem volt meg az az Edes fellangolas valaki irant. Amugy ezt elmondhatod a barataidnak meg anyudnak is ha kerdezi nyugodtan.
Majd Jon egy srac idovel aki elcsavarja a fejed :)
18/L
Köszönöm mindenkinek. :)
Igen, már kicsit elegem is van ebből a 'majd ha szerelmes leszel' maszlagból... :D
Nincs veled baj.
Csak a felfogásoddal ("Nem tudnam elkepzelni, hogy egyszer jon egy kedves, aranyos, szimpatikus fiu aki szeretne velem jarni"). Változtass a felfogásodon, mert mire alapozod ezt? Indokold meg.
Én mindig úgy gondolok erre, hogy a szerelem dolgot felesleges várni. Majd jön, ha jönni akar. Ha valaki stresszesen keresni sem lesz előrébb.
Tudom, ez most olyan közönségesen hangzik, de majd jön neked is. Vagy ekkor, vagy akkor. Semmiről nem vagy lekésve. Érezd jól magad így, van időd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!