Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nyáron van esély arra hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron van esély arra hogy összeismerkedek valakivel?

Figyelt kérdés

Pl elmegyek fürdőbe és arra van esély hogy magától oda jön egy srác és elkezdünk beszélgetni? Vagy erre várhatok...

A másik hogyha én odamegyek valami sablondumával egy sráchoz, az szerintetek gáz? Milyen kezdőszöveget ajánlátok?

18L

2018. jún. 2. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A kérdésből ítélve rendes a csaj, nem azt kérdezte, hogy popsiba megcsalás-e, szóval nem érzem magam veszélyben.
2018. jún. 2. 21:56
 12/16 A kérdező kommentje:

#4 Akkor te átérzed XD

Amúgy meg a kérdésem lényege, hogy mennyire elfogadott ha egy lány megy oda a fiúhoz és mivel kezdhetnék. Lehet ez fürdő, park, vagy egy koncert STB.

Szóval végképp nem értem, hogy miért írjátok azt , hogy itt nem kellene ismerkedni,mert egy szóval nem írtam, hogy itt akarok.

Értékelném ha a kérdésre válaszolnátok! :)

2018. jún. 2. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:
nem is téged éreznélek veszélyben :D hanem őt ;) nem a srácokat szokták megerőszakolni :D
2018. jún. 2. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, bocsi hogy itt kezdtünk bele a témába a kérdésed alatt. mint ahogy már írtam, egyáltalán nem gáz. csak valóban légy óvatos, ne nézhessenek könnyű prédának :D
2018. jún. 2. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Oké, akkor, hogy rendes választ is adjak: egyedül nem szoktak srácok csak úgy strandra menni meg parkba. Tehát vagy családdal vannak és a család közül kell leszólítanod/ haverokkal és akkor meg közülük, ez talán egy kicsit jobb helyzet, de nem sokkal.

Na most ezek alapján mérd fel, hogy ez mennyire kellemetlen neked/neki esetleg.

Ezért is "ajánlottam" a netes ismerkedést :D

2018. jún. 2. 22:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán mennek oda a srácok csak úgy random, max ha egyértelmű jeleket küldesz hogy tetszik, pl szemkontak, rámosolyogsz, de még ekkor se biztos, inkább utána a Pesten láttalak csoportba írnak hogy "keresem azt a lányt.."

Fesztiválokon vagy bulikban van rá esély mondjuk hogy odamennek megszólítani.

Ha te mész oda valakihez szerintem simán nem gáz.

2018. jún. 3. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!