Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyi az esély...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esély arra hogy valakinek szép barátnője legyen?

Figyelt kérdés
Ahhoz hogy valakinek szép barátnője legyen ahhoz neki is jól kell kinézzen.Tegyük fel hogy ez meg van. És még tetszeni is kell annak a lánynak tegyük fel az is meg van de igazából ezek semmit nem érnek mert 100% hogy 1 szép csajnak már úgyis van valakije. Így akkor mennyi az esély rá hogy egy szép lánynál esélye legyen egy fiúnak?
2018. jún. 2. 14:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Ha szerelmes vagyok egy lányba, akkor nekem ő a világon a legszebb.

Ezért úgy gondolom, hogy mindenkinek, aki szerelmes a barátnőjébe, szép barátnője van.

2018. jún. 2. 14:17
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Haggyál már ilyen hülyeségekkel😂
2018. jún. 2. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Oh a szépség rettentesen relatív.

Pl ha megnézed a nagy modellek között mennyi de mennyi érdekes arc van akikre elsöre nem mondanád, hogy ök hú de szépek, pedig még is öket válasszák egy egy nagy márka prezentálására.

Pl én egy teljesen átlagos lány voltam. Jól néztem ki de ennyi. Viszont volt 3 igazán szép barátnöm. Legjobb barátnök voltunk. Akárhova mentem velük én mindig a háttérbe szorultam a fiuk mindig öket nézték meg, en csek a kisegér voltam mellettük.(ami engem nem zavart)

Viszont az iskolában nem voltak szép barátnöim. Söt inkább a csúnyácskákkal értettem meg magamat(ez teljesen véletlen, hogy ök voltak a legjobb fejek). Ha velük mentem bárhova is a fiuk mindig engem vettek szemügyre mindig. A csajok az osztályban mindig azt mondták, mert én milyen szép vagyok, és hogy az iskolában is mennyi fiunak tetszem...

Hm ahogy látod, az egyik krönyezetben én csak szürke kisegér voltam a másikban meg egy hercegnö...

2018. jún. 2. 14:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Mivelaz egyik helyzetben te voltál a csúnyábbik másik helyzetben meg a többiek voltak csúnyábbak ezért téged néztek meg ez ilyen egyszerű.Ha relatív akkor miért mindig a szebbeket nézik meg mindannyian?😂
2018. jún. 2. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

A szépség iszonyatosan szubjektív s egyáltalán nem kell szépnek lenni ahhoz, hogy az ember párja szép legyen. Persze az esélyeket növeli a dolog, már ha a másik szerint szép, nem általánosan vagy saját maga szerint (bár ez utóbbi az önbizalmat növelheti s az is hasznos) :)

Nem 100%, hogy van fiúja, de értem a problémát, viszont ügyes és/vagy türelmes embereknek az sem jelent akadályt...

De ha kihozod, hogy nincs esély, akkor nem tudom, hogy van a szép lányoknak 100%-ban valakije :D Nyilván valami esély van, de ezt tudományosan és statisztikával sem tudjuk kihozni...

2018. jún. 2. 14:33
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is igaza van az elso hozzaszolonak!!!!
2018. jún. 2. 15:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, akiknek van párjuk azok sokkal magabiztosabbak és nagyobb lesz az önbizalmuk. Vagyis kiviragoznak és ettől olyan szépek.

Keress egy lányt és tedd széppé! 😜

2018. jún. 2. 16:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
De az is lehet, hogy neked azért szép mert nem a tied. Meg kell értük küzdeni
2018. jún. 2. 16:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ameddig itt a gyakorin nyavajogsz ezen, addig semmi esélye számodra.
2018. jún. 2. 16:39
 10/11 CLH15 válasza:
hát ha neked az a legfontosabb hogy jol nezzen ki. ha a szemelyisege tetszik neked akkor ugyis szebbnek fogod latni, de ha nem tartasz erre igenyt akkor felesleges errol regelnem. a szepseg meg a kisugarzasbol ered, ha elhiszi vki hogy jol nez ki es latszik hogy jol erzi magat a boreben akk masok is ezt fogjak latni. viszont mindenkinek mas az izlese, lehet hogy van egy lany aki neked nagyon teszik, egy masik fiu viszont le se fogja szarni mert nem az o izlese. meg az is a kerdes hogy neked milyen lanyok szamitanak szepnek.
2018. jún. 2. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!