Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esély arra hogy valakinek szép barátnője legyen?
Figyelt kérdés
Ahhoz hogy valakinek szép barátnője legyen ahhoz neki is jól kell kinézzen.Tegyük fel hogy ez meg van. És még tetszeni is kell annak a lánynak tegyük fel az is meg van de igazából ezek semmit nem érnek mert 100% hogy 1 szép csajnak már úgyis van valakije. Így akkor mennyi az esély rá hogy egy szép lánynál esélye legyen egy fiúnak?2018. jún. 2. 14:11
11/11 anonim válasza:
Szerintem tényleg van olyan hogy objektív szépség viszont szerencsénkre tök átlagos férfinek is lehet fullos nője simán. Én megjártam ezt a létrát. Tök átlagos kinézetem volt/van. A lúzerből indultam aki max csúnya lányoknak kellett és ahogy hosszú idő alatt (20 év) egyre nőtt az önbizalmam, egyre szebb nőim lettek amíg a 10-es csajt végül elvettem és már 2 szép gyerekünk is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!