Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány, aki utálja a macskákat?
Nekem van olyan 21 éves lány ismerősöm aki utálja őket sőt fél is tőlük mert 4 éve egy kikarmolta mert meghúzta a farkát.Nekem anya mindig azt mondta,hogy akik nem szeretik az állatokat és a virágokat azok rossz emberek :D Ez a csaj csak a kutyákat szerette a virágokat se csak ha jó drágán vetted neki de akkor is csak addig még menőzhetett vele :D És igaza volt anyának mert rossz ember is volt :D Én személy szerint imádom a macskákat de nem ilyen őrült módon,hogy 12 macskám van és mutogatom mindenkinek :D De olyan emberekkel nem is foglalkozok akik nem szeretik.Egyik legjobb barátnőm mikor megismerkedtünk utálta a macskákat aztán találkozott a miénkkel és azóta neki is van saját :D Exem is utálta de mivel nekem volt sokat játszott vele és azóta ő is szereti :D Akik nem szeretik azt mondják rá,hogy hűtlenek,nem szeretik igazán az embert,csak a kaja érdekli őket stb. Ami nem igaz :D Neveléstől függ :D A mi macskánkat egyszer ellopták 1 hónap után sikerült haza szöknie és az első dolga az volt,hogy mindenkihez oda bújt annyira örült.Le is volt fogyva szegény ki is raktuk neki a kaját esze ágában nem volt azt megenni előbb pedig látta ,hogy ott van.Minden állatunk legyen az kutya vagy macska stb. hűséges volt és szeretett minket mert mi is őket.
Szóval ne akarj macska utálóval találkozni :D 22/L
En felek toluk!van amelyiknek,olyan csunya a szeme!
Amelyik szepen nez,attol nem felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!