Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha nem érzek iránta semmit, csak azért jövök vele össze, hogy legyen barátnőm? 18/F

Gáz az, ha rájön és pofára ejt?
.
Etikátlan, aljas dolog valakit ilyen módon kihasználni!

Nem, egyáltalán nem gáz. Aztán később vagy beleszeretsz, vagy nem, vagy beléd szeret, vagy nem. És ettől függetlenül is lehet, hogy egyikőtök sem szeret a másikba, mégis életetek legjobb időszakát töltitek együtt. Lehet az is, hogy az ágyban tökéletesen érzitek egymást. Vagy csak jó együtt lenni.
Az először beleszeretek, majd összejövünk sztori leginkább az amcsi filmekben létezik, meg a gyerekek álmaiban. Igen, vannak 50 éves gyerekek is.

#16 Ha téged az tesz boldoggá, hogy másoknak rosszat kívánj, hát legyen.
Azért megnyugtatlak, hogy több mint 20 éve boldog házasságban élek, 2 gyerek apjaként. A mi kapcsolatunk sem úgy indult, hogy fülig beleszerettem, majd elhívtam az első randira. Sőt, már 5 éve ismertem, amikor elhívtam az első randira. És nem azért mert nem mertem, hanem azért, mert mást dobott akkor az élet mindkettőnknek. Amikor elkezdtünk járni, még akkor is csak maximum szimpátia volt. Na, aztán lett nagy szerelem.
És kívánom a legtöbb embernek, hogy 3 éves kapcsolatában legyen olyan jó neki a párjával, mint nekem a feleségemmel 2 évtized után. Minden tekintetben.
A kapcsolatok így kezdődnek. Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. Még azt sem tudjuk, hogy a csaj érez-e a kérdező iránt valamit, vagy csak neki is ott van a helyzet.
Vagy tényleg úgy működik a dolog, hogy egy ismeretlen emberbe fülig szerelmes vagyok és csak ezután jövök össze vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!