Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan írtok rá egy srácra, aki tetszik nektek, úgy, hogy ne legyen sablon/tudjon tovább menni a beszélgetés? Fiúk, mi lenne az, ami érdeklődő, de nem nyomulós vagy unalmas?
Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 13:18
1/4 anonim válasza:
Nekem az szokott bejönni amikor a lány a lényegre tör és elmondja hogy mit akar. Legyen az egyéjszakás kaland, szimpla barátkozás, vagy tetszem neki és jobban meg akar ismerni.. igaz, egyéjszakásért eddig csak egy csaj írt rám de nem jött be, viszont a többinél a legjobb ha tisztán beszél és elmondja a lényeget, és minnél hamarabb találkozunk :)
2/4 A kérdező kommentje:
Egyszer találkoztunk, azóta beszélünk pár hete, de most kb. három napja nem. És most megyek majd abba a városba, ahol lakik, és nem tudom mit mondana, ha ezt írnám, venné e lapot, és elhívna, vagy mondjam én egyből, hogy találkoznék vele? Na jó, szerintem már túlgondoltam kicsit... :D
2018. jan. 17. 13:59
3/4 anonim válasza:
Az biztos, hogy túlgondoltad:D A fiúk sokkal egyszerűbben és lényegre törőbben gondolkoznak. Ha nem tényleg valami iszonyatosan rossz szöveget mondasz, akkor nem ronthatod el. Szia! X-Y napon megyek hozzátok X-Y városba. Szívesen találkoznék veled, ha ráérsz. Ez bőven megteszi. Bedobhatod, hogy hova menjetek mint program, megkönnyítve így a dolgát.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, nekem mindig az volt a fejemben, ha valaki akar valamit, akkor keres. De hát a másik fél is érezhet így, akkor miért ne lehetne a lány az, aki kezdeményez.
2018. jan. 17. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!