Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hasznosak a pár/társk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hasznosak a pár/társkereső oldalak?

Figyelt kérdés

Sajnos eddig való életben nem sikerült senkivel sem összejönni :(

És ez lenne a kérdésem, megérné ilyen oldalakon próbálkozni? (Pl. Tinder)

2018. máj. 21. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Van akinek bejön, van akinek nem. Megpróbálhatod ha gondolod, veszíteni nem fogsz. Vannak ismerőseim, akik társkereső oldalakon találtak párt.

Ha úgy gondolod nem a külsőd az elsődleges, amit kiemelnél, hanem a személyiséged, akkor szerintem érdemesebb élőben találni más módokat, mert a netesnél nyilván a külső a legfontosabb és ha valakinek nem vagy szimpatikus elsőre, nem nagyon fogod tudni a stílusoddal, gesztusaiddal felkelteni a figyelmét. Nem használtam Tindert, de annyiban jó, hogy olyanoknak tudsz írni, akik szimpatikusnak találtak, de lehet csak egy gombnyomás voltál nekik az akárhány jelölésből. Azt nem tudom elképzelni, hogy valakit komolyan érdekelne mi van leírva a bemutatkozáshoz vagy egyéb dolgokhoz, de ez én vagyok.

2018. máj. 21. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy inkább írj privátot! :D
2018. máj. 22. 00:54
 3/3 anonim ***** válasza:
hasznosak, csak tudni kell jól használni! ha csak felregizel aztán várod a sültgalambot, úgy tényleg nincs értelme! ismerkedj, beszélgess aztán meglátod!
2018. máj. 22. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!