Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik haj tetszik jobban? A rövid? Vagy pedig a hosszú?
Van egy lány aki tetszik nekem.Nem tudom melyik haj tetszik jobban neki;a rövid.... kb 1-2 cm
Vagy pedig a hosszú
LÁNYOK!Tihogy vagytok ezzel?
Hat az 1-2 cm eleg rovid ugyhogy nemtudom hogy neked melyik a hosszu de ez alapjan sztem neki a hosszu jon be
Viszomt nem ezen fog mulni hanem azon hogy osszeilletek e vagy sem
Nekem hosszú van,lapockáig érő.
A nők fele egyenesen megbolondul tőle,imádja,fogdosni akarja,fésülgetni vagy csak beletúrni.
Aztán vannak sajnos olyanok is akik undorítónak tartják és meg vagyok kövezve hogy pasiként hogy lehet hosszú hajam (erre csak azt mondom hogy akkor nőknek hogy lehet rövid,illetve miért hordanak szoknya helyett nadrágot..) és meg leszek lincselve ha nem leszek ecset.
Szóval szubkultúrától is függ,ahogy sok minden.
A lányok egy része a magas,erős férfiakat szereti,más a 40 kilós kis cuki szivárványos koreaiakat/japánokat.
Épp ezért ismerkedek csak szintén rocker csajokkal.
Szerintem te se a csajnak akarj megfelelni hanem a saját izlésednek :)
Akkor is hosszú , ha nagyon egyenes hajam van?
Sajnos egyáltalán nem göndőr.
AMÚGY KÖSZI A VÁLASZOKAT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!