Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már voltatok friendzone-ban, mit tennétek?
Nem azért "kívántad" most meg a társaságát, mert azóta van valakije? Biztos csak barátként gondolsz rá, illetve biztos csak barátként akarsz közeledni hozzá?
Ha belegondolom magam a helyzetébe, és te pont rám írnál miközben alakulóban van egy kapcsolatom, akkor teljesen megzavarodnék. Nem tudnám mit szeretnél, és lehet lefékeznék a kialakuló kapcsolatomban, és mindent elszúrnék.
Szerintem nyomozd ki, hogy van-e valakije vagy hogy tetszik-e neki valaki. Ha igen, akkor lehet várnék még egy keveset, és csak utána keresném a tarsaságát miután megtudtam mi is a story.
Nem, nem azert. Es nem csak most “kivantam” meg a tarsasagat, csak most ertem el egy olyan melypontot, amikor rajottem, hogy talan a legjobb barataim nem is valodi barataim. Csak barati tarsasagra vagyom, es o jut eszembe amikor igazi bizalomra vagy jo nevetesekre gondolok. Probaltam kideriteni, csak eeegyaltalan nem aktiv social median.
De igazad van, nem akarom osszezavarni, inkabb hagyom.
I guess ha te raktad a friendzone-ba, akkor talán nem kéne meglepődni.
Roppant egyszerű a dolog. A most következő válasz se nem trollkodás, se nem poén, hanem egy tapasztalt férfi válasza, aki túlvan már a tinédzserkori hülyéskedéseken. Felöltözöl csinire, ahogyan szeretnéd, ha látna, magabiztosan odamész hozzá (személyesen), és megkérdezed, ki az a lány, akivel láttad. Nem alázatosan érdeklődve, hanem mint alfanőstény, akinek joga van kérdezni, mit csinál az érdekkörébe tartozó hím. Megmondom előre, hogy nem azt fogja mondani, hogy a barátnője. Akkor szépen megfogod, félrehúzod, és tetszés szerinti szexuális tevékenységgel jelzed, hogy igényt tartasz rá.
Hagyjuk azt a marhaságot, hogy "barátként". Nincs fiú-lány barátság. Ellenkező neműek közötti bizalmas kapcsolat mindig szexhez vezet, kivéve ha a csávó meleg. Tessék szépen és őszintén felszedni a srácot, és nem variálni összevissza, hogy most akkor csak barát vagy micsoda. A férfiak a stabil és őszinte dolgokat szeretik.
Nyugodtan írj rá , és nem baj ha nem csak barátság lesz a dologból :)
Hajrá! :)
Tudom ez nem hangzik túl korrektnek, de felnőtt embereknek szerintem kéne olyan érzelmi szinten lenniük, hogy eltudják dönteni 1, kivel akarnak beszélni; 2, kivel szeretnének kapcsolatban lenni
Nyilván a megcsalást gerinctelenségnek tartom én is, de attól mert van barátnője, lehet találkozni más nőkkel, ezzel mit lehetne elrontani? Ha pedig kialakul valami a két fél között, annak oka van, és természetesen szigorúan az előző kapcsolat lezárásával meglehet nézni az a kapcsolat hogy alakulna.
Bár azt mondtad barátként gondolnál rá, de azért valami más is erősen érződik. Mindenesetre ha tényleg baráti kapcsolat lenne csak, akkor meg főleg semmi ok nincs a félelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!