Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amerikában szebb lányok vannak mint magyarországon?
Most komolyan két ilyen jelentéktelen oldalt belinkeltél az szerinted ez bizonyít valamit azon kívül hogy mennyi eszed van? 3 perc keresés után találsz olyat ahol Kína is fent van a listán, de olyat is ahol a top 50-ben sincs benne..
kb 4 éve Edina lett miss World második legszebbje, a te szinteden mérve talán ez számít valamit, és ha figyelembe vesszük hogy Amerikának 320milió, Magyarországnak pedig 10milió lakosa van akkor főleg szép teljesítmény..
Volt szerencsém Kanadában tölteni több hónapot és rengeteg emberrel ismerkedtem meg, mikor azt mondtam hogy magyar vagyok, persze volt akinek fogalma sem volt az az hol van vagy hogy ország-e egyáltalán , viszont többen is voltak akik a szép lányokat és a jó borokat hozták fel elsőnek.
Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.
Akkor eroltesd meg magad es keress fel meg tobb oldalt, mert egyiken sem lesznek ott a magyarok.
Minden nep azt mondja hogy az o lanyai a legszebbek, persze, hogy a magyarok is azt hiszik. Menj el Oroszorszagba vagy Svedorszagba, ha azt hiszed itt szepek. Oroszorszaghoz volt szerencsem :)
Nem azt mondom, hogy egyik magyar sem szep, de azert nem a legszebbek.
Nincsen semmi jellegzetes vonasuk, kevereknep, mig egy svednek vagy brazilnak vannak.
Ha azt nezzuk hogy amerikai lanyt vettem felesegul akkor igen, amerikaban szebbek a lanyok :D
Amugy meg nem lehet ezt igy kijelenteni mert az amerikaiak kozt vannak feketek, feherek, indiaiak, azsiaiak stb..
Nekem pl kulsore nem jonnek be se a feketek se az azsiaiak, se indiaiak, se del-amerikaiak.
Vannak szepek meg csunyak is, vannak nagyon kover emberek meg vannak vekonyak is.
Ha az amerikaiak mind feherek lennenek es nem ennenek annyi mekis kajat akkor ugyan ugy neznenek ki mint a magyarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!