Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon nagy hátrány a pattanás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hátrány a pattanásos bőr ismerkedés terén?

Figyelt kérdés

2018. máj. 8. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg, mennyire. Tinikorban normalis, ha sok pattanasa van valakinek, de az, mikor mar az egesz feje pattanas, es gennyes mindegyik, az mar gaz. Nem tehet rola az illeto, de kezeltetni kell ilyenkor a fertozesek miatt.

Szoval reszemrol nem hatrany, viszont nem mindegy, hogy milyen allapotu pattanasokrol beszelunk.

2018. máj. 8. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel. Az ember nem tehet a pattanásokról -biztos, hogy ő sem örül hogy ilyen - ezért én sem "ítélkezem" emiatt. Az viszont ha nem kezelteti, nem próbál tenni az ellen hogy súlyosbodjon a dolog, az hátrány.
2018. máj. 8. 21:54
 3/5 anonim válasza:
Attól is függ szerintem, hogy férfi, vagy nő az illető. Pattanásos férfiként pl. nem tapasztaltam, hogy pusztán emiatt utasított volna el egy nő.
2018. máj. 10. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy, nem sőt az előző barátom is az volt és egyáltalán nem zavart, én szerettem az arcát így is
2018. máj. 13. 18:41
 5/5 anonim válasza:

Nekem bőr betegség miatt van pattanásom,és inkább nem is pattanások,attól kicsit durvább.

18 éves Fiú.

Én nem tapasztaltam a hátrányát. Elején engem is zavart,de már nem. A személyiségtől függ az ismerkedés,nem inkább a pattanásaidtól

Ha az arcodon van,akkor ajánlom (konyhai nyelven) A Szalicil-kénes rázót. De igazából bárhol használod.

Viszont kicsit nehéz beszerezni,én klinikai laborban állítattam elő magamnak.

2018. máj. 26. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!