Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok ez hátrány az ismerkedésnél?
Van 1 lány, akit hónapokon át láttam alkalmanként (buszon),de nem mertem kezdeményezne. Néha szemezett velem. Gyáva voltam, tudom. Mire elhatároztam magam,hogy "Na,most megteszem",soha többet nem láttam.
Viszont nem régiben megtaláltam facebookon,teljesen véletlenül. Hátrány/kizáró ok lenne, ha valakinek lett volna alkalma odamenni élőben, de végül ezt a megoldást találta, hogy ott ír neki?
Nagyon komolyan gondolnám a vele való ismerkedést.
#3 ás...
Már nincs egyéb mappa... már külön jelez a facebook,ha ismeretlen akar veled beszelni.
#6: Azért a te eseted kicsit más, mert nektek más módotok nem is lett volna megismerkedni.
De egyébként igaz, ami igaz:
Ha nem teszem meg, akkor biztos nem lesz belőle semmi. De ha megteszem, akkor csak 50% az esély rá. :D
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!