Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklődnek irántam a fiúk? Bennem van a hiba? -Többi lent-
(Minden nagyképűséget félre téve): Okos vagyok, a megye legjobb gimnáziumának vagyok tanulója, kitűnő lettem Januárban. Nem vagyok antiszociális, bezárkózott és stréber sem. Magas és vékony vagyok. Többen mondták már, hogy szép az arcom. Hosszú barna hajam és világos kék szemem van. Ezeken kívül egy csomó sportban jó vagyok. 7 éve kosárlabdázom, többször remek eredményeket értem el különböző atlétika versenyeken. A legfrissebb divat szerint öltözködöm. Mi lehet velem a baj? Igaz fiúk terén magasak az elvárásaim de érthető, fontosabb a minőség mint a mennyiség. Alacsony, duci, buta lányoknak is van barátjuk és buknak rájuk a fiúk, akkor rám miért nem?
15/L
"Okos vagyok, a megye legjobb gimnáziumának vagyok tanulója, kitűnő lettem Januárban."
"nem tudnák..."
Mert beképzelt vagy:D Mondjuk azért. Ezzel nem azt állítom hogy amiket leírsz nem igazak, csak ahogy tálalod az visszatetsző.
"Igaz fiúk terén magasak az elvárásaim de érthető, fontosabb a minőség mint a mennyiség."
te magad meg is válaszoltad a kérdésed. Mert túl magasak az elvárásaid. Csak olyat várj el amit te magad is tudsz nyújtani lányban. És ne várd a tökéletes fiút, mert nincs.
Hát a leírás alapján, lehet hogy szép és TANULT vagy.
(Az okosság és a tanult elméletek nem egyenlőek)
De dögunalmas:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!