Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklődnek irántam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődnek irántam a fiúk? Bennem van a hiba? -Többi lent-

Figyelt kérdés

(Minden nagyképűséget félre téve): Okos vagyok, a megye legjobb gimnáziumának vagyok tanulója, kitűnő lettem Januárban. Nem vagyok antiszociális, bezárkózott és stréber sem. Magas és vékony vagyok. Többen mondták már, hogy szép az arcom. Hosszú barna hajam és világos kék szemem van. Ezeken kívül egy csomó sportban jó vagyok. 7 éve kosárlabdázom, többször remek eredményeket értem el különböző atlétika versenyeken. A legfrissebb divat szerint öltözködöm. Mi lehet velem a baj? Igaz fiúk terén magasak az elvárásaim de érthető, fontosabb a minőség mint a mennyiség. Alacsony, duci, buta lányoknak is van barátjuk és buknak rájuk a fiúk, akkor rám miért nem?

15/L

2018. máj. 6. 16:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

"Okos vagyok, a megye legjobb gimnáziumának vagyok tanulója, kitűnő lettem Januárban."

"nem tudnák..."

2018. máj. 6. 18:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert beképzelt vagy:D Mondjuk azért. Ezzel nem azt állítom hogy amiket leírsz nem igazak, csak ahogy tálalod az visszatetsző.

"Igaz fiúk terén magasak az elvárásaim de érthető, fontosabb a minőség mint a mennyiség."

te magad meg is válaszoltad a kérdésed. Mert túl magasak az elvárásaid. Csak olyat várj el amit te magad is tudsz nyújtani lányban. És ne várd a tökéletes fiút, mert nincs.

2018. máj. 6. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem kevés önhittség van benned. Senkit sem érdekel a szuper tudásod, ha ekkora arcod van rá. Anyának van egy régi gimis osztálytársa, aki azóta egyetemi tanár vagy mi, három diplomát szerzett és Dr. Emberileg egy otvar sutyerák paraszt, maradjunk ennyiben. Szállj le a földre.
2018. máj. 6. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy alacsony es duci lánynak már miert lenne kevesebb eselye, mint barki masnak?
2018. máj. 6. 19:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne másokhoz hasonlítsd magad és ne keresd a tulajdonságokat amiben jobb vagy náluk mert nagy képűnek tűnsz. Talán ez a baj.
2018. máj. 6. 21:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Én érdeklődöm. 38\F
2018. máj. 7. 09:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát a leírás alapján, lehet hogy szép és TANULT vagy.

(Az okosság és a tanult elméletek nem egyenlőek)

De dögunalmas:(

2018. máj. 8. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!