Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit hibázok? Miért nem járok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hibázok? Miért nem járok sikerrel? Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Ma voltam korcsolyázni a budapesti műjégpályán, mert úgy éreztem, örülne egy lány ha felkérném egy körre. Viszont már harmadjára voltam és még mindig nem találtam olyan lányt aki tetszett volna úgy teljes egészében. ☹ És nem tudom, hogy én vagyok szerencsétlen és rosszul csinálok valamit, vagy tényleg ennyire bénán fogom ki az időt, hogy nem találok olyan lányt. Szerintetek elrontottam valamit? Elég vékony fiú vagyok és kedves vagyok a lányokkal is, mindig szeretem, ha segíthetek az embereken, csak bátortalan vagyok :/

Szerintetek legközelebb, hogy legyek sikeres? Annyira el tudom képzelni, hogy odamegyek egy lány csapathoz és felkérem az egyiket egy körre. Szeretném megtenni, de még nem találtam meg azt a lányt aki megfogna annyira, hogy oda is menjek…pedig nagyon odafigyelek, hogy nyitott szemmel járjak. (16 éves fiú vagyok) Köszönöm előre is a válaszokat.

2018. jan. 21. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
55%
Irj ram uzibe,tudok segiteni :D
2018. jan. 21. 14:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Pentek delutan menj le :)
2018. jan. 29. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!