Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire összpontosítsak, hogy sikerrel járjak? Ismerkedés előtt, mire gondoljak?
16 éves, fiú vagyok és szeretnék ismerkedni lányokkal...nagyon szeretnék egy komoly hosszú kapcsolatot a megfelelő személlyel! Érzem magamban a kitartás képes vagyok kitartóan várni cselekedni! Igazából amikor lementem ismerkedni mindig rosszul sikerült...mert egy lányt sem találtam...egy lánnyal sem találkoztam :/ És azért szerintem, mert rákészülök hogy most ismerkedni fogok és laza legyek. :/ Igen, tudom ezt nem szabad, mert így a lányokat nem fogom meglátni! Szívesen beszélgetnék lányokkal, csak mindig visszafogott, hogy ha elmegyek akkor nem találtam egy szimpit sem vagy egyáltalán nem találtam :(
Járt már valaki hasonló cipőben? Mit tehetnék ez ellen...Ellazulok és hogy indulok el otthonról, mondjuk egy parkba? Mire gondoljak közben, és előtte...?
Nagyon örülnék hasznos válaszoknak és minden kis dologból összejöhet egy nagy! :)
Köszönöm előre is, aki hasznos, tanácsot választ ír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!