Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a PUA-módszerről?
Sziasztok!
Én magam sajnos sikertelen vagyok a lányoknál és pár haverom akik állítólag 50 nőt már ágybavittek tanácsolták ezt a PUA dolgot.
Megnéztem őket és megvan róluk a véleményem.
Én azt látom, hogy előre bemantrázott, begyakorolt viselkedésmintákat tanít, hogy csinálj így, csinálj úgy, senki nem tántoríthat ki a célod elől, manipuláld és zsigereld ki érzelmileg a női nemet, hogy aztán skalpként a tied legyen. Ilyeneket mondanak a videóban a férfiak a nőknek, hogy jól van, ennyi elég, mára ennyit kapsz belőlem. Ez bejön a nőknek? Én nőként akkora pofonnal honorálnám az ilyet, hogy kirepül a helységből.
Emellett a PUA sugallja, hogy nehogy önmagadat próbáld adni, mert amint önmagadat kezded adni összedől minden és biztos a kudarc. Ezért legyél egy érzéketlen, énközpontú, hazudós, beképzelt, érzelmifogyatékkal élő droid.
Oké, tegyük fel, nem kérdőjelezem meg a működését ha egyéjszakás futókalandok a céljával alkalmazza az ember. Meg abban is igazuk van, hogy nem kell a lányok után szaladni.
Viszont én párkapcsolatot akarok. A PUA-temperamentummal aligha épülhet ki boldog, hosszútávú párkapcsolat, hiszen az egész megtévesztésre épül.
A dolog másik oldala, hogy ennél már csak az a rosszabb, amit én csinálok: Egyszerűen nem merek közeledni és nyomulni mert félek, hogy soknak gondol és le keszek koptatva.
Mit tegyek?
21F
Hát nekem ez a módszer nagyon nem tetszik.
Eddig nem hallottam róla szerencsére, de ha valaki ezt alkalmazná rajtam, akkor elküldeném a halál fszára.
Egy éjszakás kalandra amúgy sincs szükségem, nem is lesz.
Szóval ha kapcsolatot akarsz, akkor szerintem ne nagyon próbálgasd ezt a módszert.
Egyszerűen csak menj oda egy lányhoz, aki szimpatikus, hívd meg egy sajtbureszre, aztán beszélgessetek egy jót :D
Hogy érted, hogy sikertelen vagy a lányoknál? Mit hogyan csinálsz? Kicsit könnyebb lenne segíteni, ha több körülményt osztanál meg velünk.
Nekem volt dolgom olyan sráccal, aki puázott. Az tűnt fel, h olyan, mintha valaki más írná az üzeneteit.
Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ne görcsölj azon, h mi lesz, ha visszautasít valaki. Nézd a jó oldalát: már az elején kiderül, h nem illetek össze, tehát nem pazaroltál el feleslegesen időt.
A másik meg, h ha nem mész oda senkihez, akkor honnan fogod tudni, h lehet-e a dologból valami vagy sem.
A helyzet az, h az ismerkedés az egyik legkeményebb munka, főleg a mai világban, ahol minden a faszbukról meg társairól szól, és alig akad valaki, aki élőben is hajlandó társalogni veled. Ha életre szóló kapcsolatot szeretnél, kénytelen leszel időt, energiát szánni a dologra, és lehet, h túl kell élned néhány visszautasítást, bunkó beszólást (de gondolom ilyen nőkkel nem is akarnál összejönni), de a végén majd azt mondod: megérte. Ennyi a lényeg szerintem. És ne feledd: légy önmagad, az minden nő szemében az egyik legvonzóbb tulajdonság ;) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!