Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék kitűnni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kitűnni a tömegből? 16/L

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,lány, és ki szeretnék törni a tömegből, hogy ismerjenek (persze nem úgymond sulis kváskodással).

Hogyan lehetne ezt?

2018. ápr. 22. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Elvagod az igazgato torkat. Te leszel a leghiresebb.
2018. ápr. 22. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
már kitűntél hiszen mindenki egyedi személyiség
2018. ápr. 22. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha 80-nál több IQ-d van, eléggé kitünsz a tömegből
2018. ápr. 22. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Van aki nem kitűnni akar hanem beilleszkedni a tömegbe
2018. ápr. 22. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a közösségtől fugg. Az én nevemet azért tudtak sokan, mert összevesztem az igazgatóval, mert sosem hagytam hogy valaki érvényesítse az igazságtalanságot és mert ugyan olyan aktív voltam a sportban mint matekbol, toribol, magyarból és a természettudományos tárgyakból + informatika.

De több fajta kitűnés/ híresség van. Engem nem “imádtak” csak tudták ki vagyok.

2018. ápr. 22. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne bokavillantós nadrágod legyen
2018. ápr. 22. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért szeretnél kitűnni? Mi értelme lenne számodra a kitűnésnek? Mit akarsz elérni azáltal, hogy kitűnsz? Ezek az információk alapján megválaszolható csak a kérdés.
2018. ápr. 23. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Kitűnésnél nem tudjuk mire gondolsz, ez egy nagy gond. Egyébként, nem a megszokott dolgokhoz ragaszkodással jól ki lehet tűnni. Egyébként amúgy is jó dolog az egyediség.
2018. ápr. 23. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!